Süper Lig 17/18 H:31 | Osmanlıspor 1-4 Başakşehir | MS | 29 Nisan

Yanliz olurda berabere kalirsak ortalik çok fena kizisacak

Yemin ederim yok böyle sey ya.

1-1di, bi 5. dk bakayim dedim Basak gol atti. Kapattim sinirle, Osmanli bastirdigini duyunca yine actim tam korner oldu ve gol geldi. Dün Fener macinda ayni b.k

Bu ne cenabetlik ya
akbilsporun kazanması için elinden geleni yapmışsın. tv den uzak dur bi kaç hafta :D

İpler kendi elimizde. Basagi yenmissin. Kargalarida yenip isi bitireceksin iste. Ama bizdeki bu sans varken yenilir ligide 4. Bitiririz

2-1 den önce faul varmıydı?

Neyse olsa ne yazar. Olan olmuş zaten

Basit bir Arda Mossoro değişikliği maçı çözdü. Mossoro bizim maça da 11 başlasa öyle kolay geçmezdi.

bş, osmanlı, kpaşa, konya hükümet takımı. sivas, alanya fb nin uydu takımları. kimin ihtiyacı varsa o kazanır. hem osmanlı düşse ne olur? bir yolunu bulur yine çıkartırlar lige. ankarasporu yok ettiler bu osmanlı için.

Adam Musa Çağıran'ı oyundan çıkardı ya. İşte bu adamlar bu ülkede hocalık yapıyorlar bu işten yılda milyon liralar kazanıyorlar.

Antalya-Basak maci da rahat gecer.Kume dusen ekipler belli oldu sayilir.Hepsini almamiz lazim artik.
Bugün kazanırsak şampiyonuz.Alt taraf belli oldu.Şu Göztepe denen leş camianın da 5. lik sevdası biterse son maçta da sıkıntı çıkmaz.Düşenler artık yüzde 99 belli oldu

bş, osmanlı, kpaşa, konya hükümet takımı. sivas, alanya fb nin uydu takımları. kimin ihtiyacı varsa o kazanır. hem osmanlı düşse ne olur? bir yolunu bulur yine çıkartırlar lige. ankarasporu yok ettiler bu osmanlı için.
osmanlı eski hükümet takımı. gökçek taca çıktığı gün bu kulüp bitti zaten gider ayak gerçek hükümet takımına son hediyelerini verdiler

Bu maçta bi işler döndü ama hadi bakim hayırlısı. Hak eden hak ettiğini lig sonu bulacak

Bugün kazanırsak şampiyonuz.Alt taraf belli oldu.Şu Göztepe denen leş camianın da 5. lik sevdası biterse son maçta da sıkıntı çıkmaz.Düşenler artık yüzde 99 belli oldu

Katiliyorum ama berabere kalirsak da Basak sampiyon olur.Kimse puan kaybetmeyecek gibi gidiyor lig

Katiliyorum ama berabere kalirsak da Basak sampiyon olur.Kimse puan kaybetmeyecek gibi gidiyor lig
Onu Sarpere sormak lazım :D hepsi en az 1 kere puan kaybedek diyordu aralarındaki maçlar hariç :D bu lig böyle işte.Kimin ihtiyacı varsa leblebi gibi alıyor maçları.Bir biz takıldık gençlere başka da puan kaybı yok

Bu maçta bi işler döndü ama hadi bakim hayırlısı. Hak eden hak ettiğini lig sonu bulacak
bu maçta değil sadece son yıllardaki en büyük şike ve hatır şikesi döndürülüyor akbil ve kuşlar tarafından. son 4-5 haftadır açıkça her maç görülüyor

Ben bugün takılırlar diyordum da Osmanlının da maç alacak hali yokmuş.Bir beraberlik kredimiz olabilirdi,olmadı.Artık bu maç şampiyonluk maçı.Akhisar da sıkmaz bizim maçta artık sanmıyorum.Bir kere de diğerleri kudursun arkadaş.Akhisarı yürüyerek yenelim de

bu maçta değil sadece son yıllardaki en büyük şike ve hatır şikesi döndürülüyor akbil ve kuşlar tarafından. son 4-5 haftadır açıkça her maç görülüyor
akhisar maçı da öyleydi. Dur bakalım haftaya adebayorsuz oynayacaklar.Yine güzel bir hakem kollaması izleyeceğiz

Geri
Üst Alt