Hüseyin Civelek
Tecrübeli Üye
- 26 Eylül 2009
- 6.121
- 2.375
- 1.748
Yükselmesi lazım zaten.Öyle kolay maç değil.Oynayacak olan da riske girip oynar zaten.Hiç 3 puan alacak gibi durmuyor belediyelilerAkbilsporun oranı 1,70 e yükselmiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yükselmesi lazım zaten.Öyle kolay maç değil.Oynayacak olan da riske girip oynar zaten.Hiç 3 puan alacak gibi durmuyor belediyelilerAkbilsporun oranı 1,70 e yükselmiş
Yükselmesi lazım zaten.Öyle kolay maç değil.Oynayacak olan da riske girip oynar zaten.Hiç 3 puan alacak gibi durmuyor belediyeliler

Ben 2. yarının başından beri diyorum bu akbiller top falan oynamıyor,hatta beşiktaş için de bunu demiştim.Hala da diyorum.İkisi de rezil top oynuyor.Fener de rezil ama fener acayip bir konumda.Rezil de oynasa maç kazanıyor.Bu diğer ikisi rezil oynayınca sıkı bir maç kazanacak durumda değiller.Osmanlı az sıkı dursun bu ikisinden de puan alırKüme düşmeye oynuyan takım > Şampiyonluğa oynuyan diyorsun sende![]()
Hala Türkiye'de futbolun sahada oynandığını zannedenler var.
Uzun birisinden eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanına rica gitmiştir kafanızı yormayın.
O belediye baskaninin aslinda gitmek istemedigini, su an bu takim disinda ugrastigi bir sey kalmadigini da hatirlatalim.
Emir demiri keser![]()
AynenUmudum yok. Bir şekilde bunlar maçları alacak gibi.
İnşallah yanılırım ve hem Beşiktaş hem de Başakşehir'e 4 puan fark atarız.
Başakşehir kazansın
Büyük mucize olur biz kazanamazsak onlar olsun şampiyon
TapaTalK
Başakşehir kazansın
Büyük mucize olur biz kazanamazsak onlar olsun şampiyon
TapaTalK
Cl ye gidemeyiz o zaman da :d