Süper Lig 17/18 H:32 | Başakşehir 1-1 Sivasspor | MS | 4 Mayıs

Acaba 1 puan alsalar da olur da yenilirsek herhangi bir macta , fb nin sampiyon olamama sigortasi mi olsa diye de dusunmuyor degilim

Şüphesiz ki aklar bu maçtan hüsran ile dönecektir.

Acaba 1 puan alsalar da olur da yenilirsek herhangi bir macta , fb nin sampiyon olamama sigortasi mi olsa diye de dusunmuyor degilim

1 puan alırlarsa Başakşehir ile Fener'in puanları eşitlenir ve Fener Başağın üstüne geçer

Lakin bizim, fener ve başağın puan eşitliğinde 3'lü averajla 1. başak 2. fener ve biz ise maalesef 3. oluyoruz

Klasik Başak'ın Cuma maçlarından biri olur.Başak 1 tane atar Sivas gol bulamaz son dakikalarda gelen fırsatları değerlendirirlerse 1 tane daha atarlar.
Tahminim 1-0 veya 2-0'lık Başak galibiyeti

1 puan alırlarsa Başakşehir ile Fener'in puanları eşitlenir ve Fener Başağın üstüne geçer

Lakin bizim, fener ve başağın puan eşitliğinde 3'lü averajla fener 1. başak 2. ve biz maalesef 3. oluyoruz

Ilk paragrafin dogru lakin ikinci paragrafin hatali dostum

3'lü averaj şöyle, biz fenerden iyiyiz, fener başaktan iyi, başakta bizden iyi

3 bilinmeyenli denklem gibi anasını satayım ne oluyor gerçekten merak ettim

Bahsettigin 3 takim arasinda basaksehir-fb-GS siralamasi var degismez sekilde

Ikililerde ise basaksehir bize ustun , fb basaksehire ustun , biz fb ile esitiz

3'lü averaj şöyle, biz fenerden iyiyiz, fener başaktan iyi, başakta bizden iyi

3 bilinmeyenli denklem gibi anasını satayım ne oluyor gerçekten merak ettim

3 lü de aralarında oynanan maçlara bakılıyor puanlar toplanıyor

Başakşehir lider oluyor

Fb hem basaksehiri ikili averajla , hem de bizi genel averajla gececek durumda bile olsa , 3 takim ayni puanda bitirirse 2 incilikle yetinecek

Bahsettigin 3 takim arasinda basaksehir-fb-GS siralamasi var degismez sekilde

Ikililerde ise basaksehir bize ustun , fb basaksehire ustun , biz fb ile esitiz

biz fb ile eşitiz ama averajımız ve attığımız gol fenerden fazla olduğu için feneri 2'li averajda geçiyoruz ancak fener Karabük'e falan 8-10 tane sallarsa o başka

Fb hem basaksehiri ikili averajla , hem de bizi genel averajla gececek durumda bile olsa , 3 takim ayni puanda bitirirse 2 incilikle yetinecek

Demek istediğini şimdi anladım dostum lakin tüm bu olasılıkları düşünmek çok gereksiz ve yersiz, yani tek gerçek var o da Galatasaray'ın ligi, Başkaşehir ve Fenerbahçe'nin en az 1 puan önlerinde lider olarak bitireceği gerçeğidir o kadar...

dogru yazmis iste:

ikili averjada

1.fb 2.ibfk

üclü averajda

1. ibfk 2.fb 3.GS

edit: bunun sebebi de HIYAR tudor, 5 yiyen salatalik.

Bu hesaplara gerek olabilir . O dengeler CL havuzundaki paranin hangi kasaya gidecegini belli edecek cunku

En ufak detay durumu degistirebilir

Basaksehir berabere kalirsa kalan 3 haftada 7 puan bize yetiyor ama bu durumda fb 9 yaparsa basaksehiri gecip CL on elemesine giriyor

Biz yenilirsek basaksehir berabere de kalsa yense de liderlikten dusmuyor , bu onlar icin buyuk avantaj , fb ise bizi geciyor (genel averajda geride kalsa bile geciyor) , biz ise 3 uncu oluyoruz

dogru yazmis iste:

ikili averjada

1.fb 2.ibfk

üclü averajda

1. ibfk 2.fb 3.GS

edit: bunun sebebi de HIYAR tudor, 5 yiyen salatalik.

Tam olarak oyle degil .. 5-1 yerine 2-1 de yenilsek yine 3 uncuyduk 3 lu averajda , attigimiz 2 yedigimiz 3 oluyordu , fb nin attigi 4 yedigi 3

Şeytan ayrıntıda gizlidir çok kafanızı karıştırıyorsunuz
Başakşehir puan kaybetsin,
Biz şampiyon fener 2. de olsa olur
O salatalıklar zaten önelemeyi geçemez
Malın kaymağını yine biz yeriz.
Tüm paylar bize akar

Ya da basaksehir yenilsin , bir kotu surprizde fb sampiyon olsa bari basaksehir devreden ciksin ikinci olabilelim

Puanlar cok yakin olunca bir macla 4 unculuge de gerileyebiliyorsun ornek besdikistas

Içimde bir his bu hafta ipler kopacak gibi olumlu anlamda inşalla h yanilmam

Şampiyon GALATASARAY Yazdıracağız

Geri
Üst Alt