GSCimbom
Süper Lig 17/18 H:32 | Fenerbahçe 2-1 Bursaspor | MS | 6 Mayıs
Murat Saylak

Süper Lig 17/18 H:32 | Fenerbahçe 2-1 Bursaspor | MS | 6 Mayıs Sayfa 4

Murat Saylak ·

Cevap
966
Okunma
48,5K
Sayfa
4/49
Fenerbahçe21Bursaspor6 Mayıs
Bursa maca cok rahat cikacak cunku ligde kalmasi garanti gibi.
antrenmana falan cikmamislar herhalde bi de. ne hikmetse bizden sonra bir tane iddiali takimla oynamadilar. kümede kalmaya oynayan osmanli ve antalya disinda en ufak hedefi olan yoktu, onlarin da capi yetmedi puan almaya. bursa da garantilemis sekilde gelecek. haftaya da karabükle averaj düzeltecekler mahalle macinda. son hafta garantilemis bir konyaspor da gelmesi yüksek ihtimal.

antrenmana falan cikmamislar herhalde bi de. ne hikmetse bizden sonra bir tane iddiali takimla oynamadilar. kümede kalmaya oynayan osmanli ve antalya disinda en ufak hedefi olan yoktu, onlarin da capi yetmedi puan almaya. bursa da garantilemis sekilde gelecek. haftaya da karabükle averaj düzeltecekler mahalle macinda. son hafta garantilemis bir konyaspor da gelmesi yüksek ihtimal.

Konya karabüğe takılsa ne güzel olur ama yarın

Fener daha kalan 3 macta puan kaybetmez, haftaya da dusmus Karabukle oynuyorlar.

Bize de 7 puan yetiyor. Akhisari yenip , haftaya da kendi evimizde Malatya dan 3 puan almaliyiz. O vakit Goztepe macinda 1 puan yetecektir.

Aykut erken golleri sevmiyor çünkü oyun planını bozuyormuş beyefendinin. Bu yüzden bastırmaz Fener, ancak Bursa salaklık yaparsa erken çözülür maç.

Millet erken gol atınca sevinir bu da üzülüyor. Tam bir cins.

Böyle cins adamları hiç sevmem.

sent via GSC

Forvette Sow oynarsa şenliğe gelin. Demba ba vol 2 olur

fft226_mf9391063.Jpeg

Bu ve Karabük maçlarında ciddi averaj kasacaklar.

Çok düşük ihtimal ama bir puan kaybı yaşasalar bizim maç şampiyonluk maçı olup keyifle izlerdik ne güzel:)

Fenerbahçe'den kalan 3 maçta puan kaybı bekleyen arkadaşlar fazla hayale kapılmasınlar bence. Bursa maçı daha ilk yarıdan 3 olur ve hatta bence Karabük'ten daha farklı biter. Bursa'yı bizim maçta da gördük. Ligin uzak ara en kötü takımlarından biri. Dahası geçen haftaki galibiyetle birlikte konum olarak rahatladılar. Mali problemler yüzünden bu hafta maça da hazırlanmadılar. Son hafta gene çuvallarlar fikri de abes geliyor bana. Önceki son hafta tecrübeleri çok ekstrem örneklerdi. Denizli'de bir şehir seferber olmuştu. Trabzon maçı 100 yılda bir gerçekleşecek futbol mucizesiydi. Tekrar aynı olay tekerrür etmez. Yani Fenerbahçe en kötü 2.liği yani Şampiyonlar Ligi'ni (ön eleme de olsa) garantiledi. Yalan yok ben dün Başakşehir'in kazanmasını istedim ve son dakika golüne üzüldüm. Burada Başakşehir puan kaybetti diye bayram eden arkadaşlarla aynı iyimserlikte değilim. Bizim Başakşehir ile bundan sonra bir ilgimiz yok olmamalı. Büyük takım son 3 haftaya önde girmişken arkasından gelenle ilgilenmez kendi işine bakar. Başakşehir ile ilgilenmesi gereken onlardan daha geride olan Fenerbahçe'dir. Önümüzdeki sene muhtemel bir başkan değişikliği ile güzel bir sinerji yakalayacaklar. Tabi uzun zamandır Şampiyonlar Ligi'nden uzak kalmanın sonucu bir açlıkta olacağı için güçlü bir kadro kurup ön elemelere sıkı bir şekilde hazırlanacaklardır. Dahası UEFA'nın yeni düzenlemesiyle artık büyük liglerin takımlarıyla oynamayacakları için devler ligine katılıp ciddi de bir gelir elde ederler. Allah korusun bir ceza alırsakta direkt katılırlar. Bu sene Beşiktaş'ın grup performansı ortada. Yeni torba düzenlemesi nedeniyle de eskiye nazaran daha orta halli gruplarda mücadele ediyor takımlar. Avrupa Ligi ayarında gruplardan birine düşüp Zicolu sezon benzeri bir sezon yaşamaları da muhtemel bir senaryo. Açıkçası ben Fenerbahçe ile Şampiyonlar Ligi isimlerinin yan yana gelmesini hiç istemezdim.

Geri
Üst Alt