Süper Lig 17/18 H:32 | Fenerbahçe 2-1 Bursaspor | MS | 6 Mayıs

Bu saatten sonra şampiyonluk şansları tamamen eşit. Hatta onlar 1 adım öne geçti. Çok net şike yapıyor Aziz.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu attığın mesaja ancak gülerim. Kanırta kanırta şampiyon olacağız

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şike olmadığını düşünsem ben de inanırım şampiyonluğa. Ama aziz başkanlığı kaybetmemek için her şeyi yapıyor.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu kadar açık şike yapıldığını görmemiştim. buna da şahit oldum

fener o kadar net kollanıyor ki, şu maçı izleyen bir adamın bunu anlamaması mümkün değil. allah belasını versin böyle düzenin. sow denen onun bunun evladı 1 tane top almadı, ayağına gelen tüm topları ezdi üstüne bide kendi kalesine attı gavat oğlu gavat

Serefsiz aykut maci baglamis ustune bi de bizim maca laf atiyo, kul hakki yiyicisi
Serefsiz sow ekmek yedigin yere boyle ihanetle musluman olamazsin, kul hakki yiyicisi
Serefsiz firat, sen zaten serefsizdin

Hepinize inat sampiyon olacagiz ulan

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Hacı Demba BA'dan sonra Hacı Sow da üstüne düşeni yaptı .

Şikenin kralı yapılmış Sow maçı satmış Fırata teşvikler ulaşmış

Yatsın kalksın SOW'a dua etsinler. Şerefsiz camianın şerefsiz oyuncuları her yerde

karabük maçında dev şike dönecek. averaj kapatacaklar o maçta.

Bu macin temiz olduguna hic kimse inanamaz. Kus taraftari olsun bile sikeli saibeli oldugunu inkar edemezsin

ABV AYKUT KOCAMAN

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fırat ve Sow 3 puanı hediye etti resmen Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe 'ye ...

Akhisarı resmen yememiz lazım bu akşam bu şerefsizler boşa ümitlenmesinler şampiyon olacağız kirli oyunlarınıza rağmen

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yapaman gereken sadece 2 galibiyet 1 beraberlik en kötü , onlar ne bok yerse yesin sonrasında.
Kendi işimizi kendimiz göreceğiz zaten

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şike var diyenleri de anlayamıyorum gerçekten. 2010'da bundan daha beterini yaptılar ve ceza almadılar. Tabi ki yapacaklar. Bu ülkede şike yapmak suç değil ki.

Adamlar gene tarla marla isine girmis, ve sampiyonluka aday oldu

Geri
Üst Alt