Süper Lig 17/18 H:33 | Antalyaspor 0-2 Başakşehir | MS | 11 Mayıs

Eğer göztepe konyayı yenerse konya küme düşme korkusuyla son hafta elinden geleni yapar . Yenilse bile 1 0 falan anca. Ee üstüne de başak bu maçta puan kaybederse son hafta biz yenilsek bile şampiyon oluruz. Tabii malatya maçında en az 2 gol atmak şartıyla

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

kafa ve moral olarak bitti akbilspor.
hamza hocam gerekeni yapacaktır.

Yarın farklı kazanabileceksek Başakşehir'in puan kaybını isterim.

Şampiyonluk yine de son haftaya çok fazla kalmamalı. Yenilirlerse hemen hemen ilk ikiyi garantileriz o güzel. Ama bu kadar taraflı kurullar, dün ki Tüpçü'nün kendi kulübü finalde kaybetmiş gibi üzülmesi falan Fenerbahçe ligi alsın diye elinden geleni yaparlar bunlar.Ha biz izin verir miyiz? Sanmıyorum.

Akbilspor bu senede şampiyon olamaz.
Seçimlerden sonra iyice ivme kaybedecekler.
Seneye Sivas Kayseri ayarında bir takım olurlar.

Gscimbom Mobile

Galatasaray'ın şampiyonluğunu ve Fenerbahçe'nin 2'.liğini perçinleyen

Akbilsporun şampiyonluk umutlarını bitiren ve kendilerini ligde 4.lüğe iten bir maç,

Antalyaspor'un da ligde kalmasını garanti altına alacak bir maç olacaktır...

Başak alır bu maçı Antalya'nın başkanı hükümet yalakası

Aslında ilk etapta beraberlik düşünüyordum ama şuanda daha çok Antalya kazanacak gibi hissediyorum,Başakşehir fena dağıldı çünkü

Başak'ın oranı feci şekilde düşüyor

Başak'ın puan kaybı bizden çok fb'yi ilgilendirir. Sadece bizim yenilgimiz yetmiyor şampiyon olmalarına. Evet düşük de olsa 3. olma ihtimalimiz var ama bu pozisyondayken yeniliyorsak zaten hak etmiyoruz demektir. Maç ile ilgili de Antalya zorlar belki ama başak kazanır diye düşünüyorum. Arda'nın olmaması avantaj. :asd:

Geri
Üst Alt