Süper Lig 17/18 H:33 | Karabükspor 0-7 Fenerbahçe | MS | 14 Mayıs

Benim korkum fbye değil bu aziz ve aykıt isterse son hafta başakşehiri bile bağlar fbnin şamp olma ihtimali bile beni sinirlendiriyor.

‪Başakşehir puan kaybetsin, nasıl olsa Fener, Karabük’e 3’den fazla gol atamaz diyenler burada mı? Boşuna Başakşehir kalan 2 maçı da kazansın demedik. Fener’in halı saha takımına en az 7 atacağı bariz belliydi. İyiki Başak yenmiş Antalya’yı. ‬

Ben bunları söylerken sürekli negatifsin, olumsuz sinerji yayma etrafa diyorlardı. Ha şahsen bana sorsan Başakşehir'in şampiyon olmasını istemem, fener olsun daha iyi

Malatya maçından öncede yazmıştım bir daha yazıyorum.Göztepeyide rahat geçeriz sakin olun biz Galatasarayız arkadaşlar.

Ligde herhangi bir hedefin yokken veya hersey bitmis iken 3-0 lik bir skoru 7 lere tasimak belki elestirilebilir . Ki almanyada filan hic boyle bir dusunce yok , gucu gucu yettigine atiyor

Fakat basaksehirin her ciktigi macta puan kaybi olasiligi var , sanki genel averajin matematiksel olarak hic bir onemi yokmus gibi bir cok macta salmamiz kulliyen yanlis bir strateji

Ozellikle son malatya macinda 10-15 dakikada 2-0 rahatligi olmusken

Sampiyon olsak dahi bu hatali bir davranistir . Hele hele basaksehir puan kaybederse , nasil sampiyon olursak olalim evet seviniriz ama yine de hatadir demeliyiz

Surekli butun futbol oyununu koyar geceriz , yok Gs son macta puan kaybetmez soylemleri ile aciklamak kadar sacma bir sey yok

Averaj hala bir risk ise , ki oyle , ama 5% ama 10% , fakat bir risk . O zaman sen elinde firsat varken bu farki koruyacaksin

Fb bu averaji duzeltemeseydi , kasimpasa hasbel kader one gecerse cok rahatlayacak ve yenilsek de sampiyonuz diyebilecektik

Simdi skorun sorunlu oldugu her dakika , ki buna dk 1 skor 0-0 da dahil , basaksehir maci ne olursa olsun tetikte olacagiz , hem takim hem de seyirci

Yalnız ilginç bir iy oldu Karabük iyi oynadıkça gol yedi

Noldu aglaklar yine ortaya mi cikmis. Yav gidin odanizda 31 falan cekin. Ingacilar.

başak kasımpaşayı her türlü yenecek siz neden bu maçı önemsediniz anlamadım

Ligde herhangi bir hedefin yokken veya hersey bitmis iken 3-0 lik bir skoru 7 lere tasimak belki elestirilebilir . Ki almanyada filan hic boyle bir dusunce yok , gucu gucu yettigine atiyor

Fakat basaksehirin her ciktigi macta puan kaybi olasiligi var , sanki genel averajin matematiksel olarak hic bir onemi yokmus gibi bir cok macta salmamiz kulliyen yanlis bir strateji

Ozellikle son malatya macinda 10-15 dakikada 2-0 rahatligi olmusken

Sampiyon olsak dahi bu hatali bir davranistir . Hele hele basaksehir puan kaybederse , nasil sampiyon olursak olalim evet seviniriz ama yine de hatadir demeliyiz

Surekli butun futbol oyununu koyar geceriz , yok Gs son macta puan kaybetmez soylemleri ile aciklamak kadar sacma bir sey yok

Averaj hala bir risk ise , ki oyle , ama 5% ama 10% , fakat bir risk . O zaman sen elinde firsat varken bu farki koruyacaksin

Fb bu averaji duzeltemeseydi , kasimpasa hasbel kader one gecerse cok rahatlayacak ve yenilsek de sampiyonuz diyebilecektik

Simdi skorun sorunlu oldugu her dakika , ki buna dk 1 skor 0-0 da dahil , basaksehir maci ne olursa olsun tetikte olacagiz , hem takim hem de seyirci
Tam olarak benim düşündüklerimi yazmışsın.

İbb puan kaybedip fener averajla şampiyon olursa biz ikinci mi oluyoruz?

Yani şampiyonlar ligine katılma ihtimali doğuyor lafın kısası.

İbb değil fener şampiyon olmasını bu nedenden tercih ederdim kendi kulübümüzün çıkarını düşünerek. Şampiyonlar ligi ve madi imkan fener nefretimden daha ağır basıyor ama bu kişiden kişiye değişir tabiki....

Tatava yapma Göztepe yi vur geç ya.

Genel averajin onemli oldugu ve son maca kaldigi 2000-2001 sezonunu hatirlayin . Bu sezona cok benziyor , fb ic sahada 17/17 yapmisti 51 puan

Ama deplasmanda cok kotu bir tablosu vardi , biz trabzon macini kisa surede 3-0 ya da 4-0 yapmistik ve artik fb kac kac yenilirse yenilsin sampiyon olacaktik

Stadyumdaydim ve ben bile olacagina inanmistim cunku fb samsunda 1-0 maglup duruma dusmus , akabinde bir de net pozisyonda 2-0 olabilecekken olmamisti

Devre sonunda sanirim revivonun frikik golu olmasa denizli faciasini o gunden yasamalari olasiydi

Sonra ikinci yari 1-2 ve 1-3 oldu . Ama sonucunda 3 puan onde ve averaj avantajiyla gitmis olmalarina ragmen ciddi bir mac haline gelmisti

Bizim goztepe macinda futbol bu , geriye dusmemiz asiri stres yaratabilir . Basaksehir macindan guzel haber gelse bile fb one gectiginde ister istemez eyvah diyecegiz

Lan Göztepe ile berabere bile kalamayacaksak bırakalım zaten bu işi.İsterse 8 atsın bu hıyarlar çık göztepe maçına aslanlar gibi oyna bitsin bu iş.Karşındada bi barca yok alt tarafı göztepe lan.

Arkadaşlar Başakşehir'in Kasımpaşayı yeneceği garanti mi. Daha geçen hafta aynı sahada Sivas'ı yenemediler. Yine puan kaybı olabilir. Teşvik primleri dönebilir. Kaldı ki kasımpaşa iyi bir takım. O yüzden averaja kalmaz deyip kestirip atılmaz. Her ihtimali düşünmek lazım.
fenerin hakeme ragmen konyayı yenecegi garanti mi?bence değil.bursa macında olanlar cıkar bi yerden

Hedefsiz Göztepe ve Kasımpaşa haftaya en hırslı maçlarını oynayacak çünkü seçim ve artık serbest olan şike varken azize tüm imkanlarını kullanarak zoru başarmak isteyecektir.

başakşehir kasımpaşayı rahat yenecek boşuna tartışmayın. kasımpaşa iktidar takımıdır ve fazla kasmaz.

Bir de suna kiziyorum . Bir kac hafta evvel 15 averaj mi ne ilerideydik . Ve bir mac haric biz de sanirim 7/7 mi ne yapmis durumdayiz

Rakibinden 1 mac az kazanip nasil 15 averajdan geriye dusulur yahu ? Hem de aykut un takimina

Bizim 7 attigimiz karabuk, fbnin averaj duzeltecegi zaten belliydi
Genel averaji dusunuyorsan zaten kaybetmissin demektir
O psikolojiyle cikilan bir maci alman zaten cok mumkun degil
Malatya 2-0’ken rolantiye almak da gayet normal, saldirirken yiyedebilirsin, bu sefer herkes bunu elestirirdi, ve cok daha hakli olurdu
ki son 10 dk pozisyonlara da girildi ama atilamadi
Goztepeye de yenilirsek averaj su kadar yiyelim falan degil
Cikacagiz kazanacagiz ve sampiyon olacagiz

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Geri
Üst Alt