İlker Mavili
Sarı Üye
- 11 Mayıs 2015
- 890
- 244
- 613
Benim korkum fbye değil bu aziz ve aykıt isterse son hafta başakşehiri bile bağlar fbnin şamp olma ihtimali bile beni sinirlendiriyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başakşehir puan kaybetsin, nasıl olsa Fener, Karabük’e 3’den fazla gol atamaz diyenler burada mı? Boşuna Başakşehir kalan 2 maçı da kazansın demedik. Fener’in halı saha takımına en az 7 atacağı bariz belliydi. İyiki Başak yenmiş Antalya’yı.
Tam olarak benim düşündüklerimi yazmışsın.Ligde herhangi bir hedefin yokken veya hersey bitmis iken 3-0 lik bir skoru 7 lere tasimak belki elestirilebilir . Ki almanyada filan hic boyle bir dusunce yok , gucu gucu yettigine atiyor
Fakat basaksehirin her ciktigi macta puan kaybi olasiligi var , sanki genel averajin matematiksel olarak hic bir onemi yokmus gibi bir cok macta salmamiz kulliyen yanlis bir strateji
Ozellikle son malatya macinda 10-15 dakikada 2-0 rahatligi olmusken
Sampiyon olsak dahi bu hatali bir davranistir . Hele hele basaksehir puan kaybederse , nasil sampiyon olursak olalim evet seviniriz ama yine de hatadir demeliyiz
Surekli butun futbol oyununu koyar geceriz , yok Gs son macta puan kaybetmez soylemleri ile aciklamak kadar sacma bir sey yok
Averaj hala bir risk ise , ki oyle , ama 5% ama 10% , fakat bir risk . O zaman sen elinde firsat varken bu farki koruyacaksin
Fb bu averaji duzeltemeseydi , kasimpasa hasbel kader one gecerse cok rahatlayacak ve yenilsek de sampiyonuz diyebilecektik
Simdi skorun sorunlu oldugu her dakika , ki buna dk 1 skor 0-0 da dahil , basaksehir maci ne olursa olsun tetikte olacagiz , hem takim hem de seyirci
karabükün bi çok maçında yaşandı bu durum. defans ve kaleci o kadar kötü ki her an rahatça gol yeme potansiyeline sahiplerYalnız ilginç bir iy oldu Karabük iyi oynadıkça gol yedi
fenerin hakeme ragmen konyayı yenecegi garanti mi?bence değil.bursa macında olanlar cıkar bi yerdenArkadaşlar Başakşehir'in Kasımpaşayı yeneceği garanti mi. Daha geçen hafta aynı sahada Sivas'ı yenemediler. Yine puan kaybı olabilir. Teşvik primleri dönebilir. Kaldı ki kasımpaşa iyi bir takım. O yüzden averaja kalmaz deyip kestirip atılmaz. Her ihtimali düşünmek lazım.