Süper Lig 17/18 H:33 | Osmanlıspor 2-3 Beşiktaş | MS | 13 Mayıs

fbnin 4. olmasini isterim acikcasi

Sen stadını ver adamlar çakıp küme düşürsün, hayat.

Konya rahatladı son maç salarlar artık

osmanlının vücut dili küme düşmeye razı olduklarını maç başından beridir belli ediyor zerre hırs yok

niye burak yilmaz bize gelmeden önce hangi takimlarda oynadi

veya gökhan zan

Burak da besiktasli ama bize besiktastan gelmedi , onun fb ye gidisi sanirim besiktastandi (veya antalyadan da olabilir)

Yani tumer ornegi var aklima gelen , sergen de var ama direk besiktastan bize gelmedi , fb ye gitmis olabilir direk belki hatirlamiyorum

Cok azdir boyle ornek . Oguzhani ben besiktasli biliyorum , kalkip niye bize ya da fb ye gitsin

Biz burayi birakip antuya forzaya gidiyor muyuz

Paraya bogarsak belki .

Osmanli kaybetse bile , averaj durumlarini bilmemekle beraber son haftaya tasiyor olabilir sansini cunku akhisar deplasmanina gidecek

Eger yarin akhisar puan alamazsa onlar da hala riskteler demektir

Keza alanya su an maglup , konya da haftaya yenilebilir

36 puandaki hangi takimlar hangi durumda kurtarip hangi durumda dusuyor bakmak lazim tek tek

Burak da besiktasli ama bize besiktastan gelmedi , onun fb ye gidisi sanirim besiktastandi (veya antalyadan da olabilir)

Yani tumer ornegi var aklima gelen , sergen de var ama direk besiktastan bize gelmedi , fb ye gitmis olabilir direk belki hatirlamiyorum

Cok azdir boyle ornek . Oguzhani ben besiktasli biliyorum , kalkip niye bize ya da fb ye gitsin

Paraya bogarsak belki .

Gökhan Zan bize gelmeden önce hangi takimda oynuyordu

Osmanli kaybetse bile , averaj durumlarini bilmemekle beraber son haftaya tasiyor olabilir sansini cunku akhisar deplasmanina gidecek

Eger yarin akhisar puan alamazsa onlar da hala riskteler demektir

Keza alanya su an maglup , konya da haftaya yenilebilir

36 puandaki hangi takimlar hangi durumda kurtarip hangi durumda dusuyor bakmak lazim tek tek

konya ikili averajda eşit, Genel averajda önde osmanlıya karşı. +7 olacak maç sonu böyle biterse.

niye burak yilmaz bize gelmeden önce hangi takimlarda oynadi

veya gökhan zan

Paraya bogarsak belki .
Oğuzhan Arsenal taraftarı daha çok galiba.

Öyle fanatik bjk lı huyunda olduğunu düşünmüyorum

Geri
Üst Alt