GSC Haber Süper Lig 2025-26 Sezonu Şampiyonu Galatasaray!

Geçtiğimiz her sezon daha büyük bir operasyonla şampiyonluk yarışı sürdürmeye çalışıyoruz. Buna bu sezon Şampiyonlar Ligi yorgunluğu da eklenince Nisan ortası mental ve fiziksel olarak pili bitti takımın. Ligin sonunu getirmek çok zor oldu. Açıkçası ben bu hakemlerin yönettiği maçları izlemekten nefret ediyorum artık. Bıktırdılar. Adaletli ideal bir lig süreci yaşansa bu kadar zorlanmayacağız biz bu ligde.

Önümüzdeki sezon 4 katı skandal görmeye hazır olalım.

Mabadimizdan soludugumuz anlar

IMG_20260510_010300.webp

Mistik formul birakiyorum:

Bir 4 sene daha ust uste sampiyon olursak 6inci yildiz oluyor.

Fenerli bir arkadaşlayıp duruyor yok penaltı pozisyonu yok vesaire diye bunların bu sene geriden gelip ya da berabere oldukları maçlarda öne geçtikleri bir seri vardı 13 tane falan maç olması lazım penaltı ya da kırmızı kart joker ile aldıkları bunu hatta birisi paylaşmıştı bu listenin olduğu sosyal medya mesajının linki bir yerlerde duruyor olması lazım bunu birisi paylaşabilir mi şunun suratına atayım
Burda
Attigi nizami goller iptal ediliyor olmayan ofsaytlarla. 80m verdiği forvetini sakatlıklardan 20 maça bile çıkaramamış. Rakibi de sürekli şu şekil takılıyor. Baya şansli gerçekten öyle böyle değil

Geri
Üst Alt