Süper Lig Fikstürü Çekildi

söylenecek bişey var da küfür çıkar ağzımdan.gelsin bakalım 17 temmuz o fikstürü bi tarafınıza sokacak uefa ,uefa olmazsa cas,cas olmazsa fifa.

İlk hafta Bursa, 2.hafta Eskişehir çıkar. "ulan ilk hafta zor rakipleri bilerek veriyolar" dersiniz. fenere 2.hafta Trabzon çıkar "ooh hemen kurtulacaklar" dersiniz :D

biz kendi işimizr bakalım ha ilk yarı deplasman ha ev sen maçlarını yen kardeşim hakem hataları falan o ayrı konu. Şenol hoca açısından takım uyumu vs ilk hafta bursa deplasmanı gelmesi güzel ilerleyen haftalarda taş gibi takım yapar şenol hoca

hemen bahaneler baslamis

fikstür den dolayi mi sampiyon olamayacagiz simdi?

cok abartiliyor bence

Fener'in yöneticisi Aziz Yıldırım'ın model değiştirmiş hali herhalde. :D

Ne saçmalıyorsunuz yahu şu takım bütün maçlara konsantre olsun kazanır hepsini yok bursa gelmiş yok eskişehir gelmiş

Ligin ilk yarısındaki derbilerde fb nin maçlarının hepsi deplasmanda.Ligin ikinci yarısında bütün derbiler kendi sahasında. Ayrıca trabzon maçını 2.haftaya vermişler seyircisiz oynanacak. Fikstür bile şikeli.

Ligin ilk yarısındaki derbilerde fb nin maçlarının hepsi deplasmanda.Ligin ikinci yarısında bütün derbiler kendi sahasında. Ayrıca trabzon maçını 2.haftaya vermişler seyircisiz oynanacak. Fikstür bile şikeli.

Geçen sene de tam tersiydi ama Fener şampiyon oldu.Bırakalım bu işleri.

1. Hafta : Bursaspor - Galatasaray

2.Hafta: Galatasaray - Eskişehirspor

3.Hafta: Balıkesirspor - Galatasaray

4.Hafta: Galatasaray -Sivasspor

5. Hafta: K.Erciyesspor - Galatasaray

6.Hafta: Galatasaray - Fenerbahçe

7.Hafta: Başakşehir - Galatasaray

8.Hafta: Galatasaray - Kasımpaşa

9.Hafta: Karabükspor - Galatasaray

10.Hafta: Galatasaray - Trabzonspor

11. Hafta Gaziantepspor - Galatasaray

12. Hafta Galatasaray - Akhisar

şu maçlarda 3 puan alamayacağımız maç yok.30u geçeriz bence.

6. hafta şikeciler ile oynanacak maç tarih olarak Ekim'in ilk haftasına mı denk geliyor acaba? Arada milli maç var ise sarkabilir tabi.

Fikstüre takılmayın , uzun yıllardır denilebilecek bir sürede şu ligi takip ediyorum , her sene aynı terane olur fikstür avantajı şu avantajı falan fıstık ama maçlar başlayınca ve sezon sonu geldiğinde bunun önemli olmadığı görülür ,

Şahsen ben takmıyorum bu fikstürü sahaya çık ve kazan sadece !

Geri
Üst Alt