Süper Lig Fikstürü Çekildi

Td'si yeni gelmiş takımlar için sezon başının kolay olması önemlidir.Geçen sene fener'in alk maçlarını hatırlayın, çok kolaydı.Hakemlerinde desteğiyle sezon başını itekaka geçtiler.Sonrası geldi.Fikstür bariz ayarlanmış.

BsleUUeCYAASIsG.jpg:large

ts-fb maçı seyircisiz haftaya gelidi. hayatta ne ilginç tesadüfler var.

Ligin 2.yarısı 22-27.haftalar arası 5 hafta üst üste istanbulda maç yapacağız bu bir avantaj.

başlığın fenerin lig fikstürü çekiliyor olarak değiştirilmesini öneriyorum

Td'si yeni gelmiş takımlar için sezon başının kolay olması önemlidir.Geçen sene fener'in alk maçlarını hatırlayın, çok kolaydı.Hakemlerinde desteğiyle sezon başını itekaka geçtiler.Sonrası geldi.Fikstür bariz ayarlanmış.

İlk maçlarında Sivas,Eses,Kasımpaşa,Gençler,Trabzonspor gibi rakipler vardı hiç de kolay değildi..Ayrıca ilk yarıdaki tüm derbileri de içerdeydi bunlara rağmen şampiyon oldular..Fikstürle falan olacak şeyler değil bunlar çıkıp her maçta elimizden geleni yaparsak şampiyon oluruz..

İlk maçlarında Sivas,Eses,Kasımpaşa,Gençler,Trabzonspor gibi rakipler vardı hiç de kolay değildi..Ayrıca ilk yarıdaki tüm derbileri de içerdeydi bunlara rağmen şampiyon oldular..Fikstürle falan olacak şeyler değil bunlar çıkıp her maçta elimizden geleni yaparsak şampiyon oluruz..

Fakat ilk haftalar da 2 kere üst üste içeride oynadıkları bir periyot vardı.

Ilk yarida fenerin tum derbiler deplasmanda.

Ilk yari bitmeden 6-10 puan fark acmamiz iyi olacak.

ReReReRaRaRa

5.hafta parçalıyı giyip stadda yerimizi alacağız

Taptap

Neden beğenilmedi bu fikstür ,

TS 'nin seyircisiz olmasının en büyük avantajını TS yaşayacak , o geri zekalı taraftarlarının son 3 senede neler yapıpta fenere maçları verdirdiğini unutunuz mu böyle daha iyidir ,

bizim Bursa maçının seyircisiz olmasıda çok önemli değil bence ilk hafta olması daha önemli şenol hocanın bursasıyla ilk 5 haftadan sonraki bir hafta yerine 1. hafta karşılaşmayı tercih ederim ,

2. haftaki eskişehirde kağıt üstünde en kolay maçımız olabilir çünkü bu sene eskişehir ciddi sorunlar yaşıyor ve benim düşme adaylarımdan biri , ,

Daha evvelde yazdım bizim oyuncularmız özellikle deplasmanlarda azıcık totolarını terletsinler yeter .

Ilk 17 haftanın tarihi ve saati açıklanacaktı yoksa ben mi yanlış okudum...

öncelikle NKFV ile söze başlamak istiyorum . yok fenerin bütün maçları ilk yarı dışarda , 2. yarı rahat geçecek diyen dallamalara geçen yıl bu lavukların ilk yarıdaki bütün derbileri içerideydi hatırlatmak isterim

çok gereksiz komplo teorileri türetilmiş gene fikstür ile ilgili.

evet bencede fikstür de bir ayarlama yapılıyor yayıncı kuruluşun isteği ile ama bir takıma avantaj diğer takıma dezavantaj yaratma konusunda bu kadar farklar olacağını düşünmüyorum.

geçen sezon şikeciler 2.yarı tüm derbileri deplasmanda biz ise içeride oynadık e sonuç ortada o yüzden bu kadar takılmamak lazım biz yeter ki iyi bir seri yakalayarak başlayalım lige gerisi gelecektir.

iyice antulaşmaya başladınız arkadaş. adamlar ne yaparsa yapsın önyargı ile bakıyor, fener için yapılmış diyorsunuz. biraz objektif olun ki forumun kalitesi artsın

fikstürde biz hangi takımı takip ediyoruz şikeciler kimi takip ediyor bilen varmı arkadaşlar ?

Geri
Üst Alt