Süper Lig Fikstüründe Şaibe

@Ahmet KOLKOPARAN ,

Hocam pek takılmaya gerek yok , FBJK'nın fikstüründe şaibe olduğu çok açık ama kayırayım derken daha fazla zarar verdiler ,

bunu sezon içinde göreceğiz , yeterki biz sağlam duralım gerisi önemli değil !

Zaten korktuğumdan yazmadım az öncekileri. Yani artık o kadar işi arsızlığa vurmuşlar ki. Ona takıldım. Yani 3 Temmuz sonrasındaki tüm olayları yan yana koyup FIFA ya dosya yapsan ve göndersen ,içeriği bile okumasına gerek yok, sadece başlıklara bakıp ceza kaptırır FIFA...

fikstürdeki şaibe, 58.madde, 6222. sayılı kanun, G.Gümüşdağın Kulüpler brl.bşk. seçilmesi desen FIFA " Yeter tamam bunlar bana " deyip cezayı basar.

@Ahmet KOLKOPARAN ,

hocam bu ülkede birisi varki O kişi ,

Malik ile karşılaştığında bu bahsettiğin ahlaksızlıklarında belki tamamen bitmiş olduğunu göreceğiz ,

O kim dersen kilimcinin köroğlu nükrettin !

Bir büyük şaibe de Beşiktaş fikstüründe sanki. Aga bu ne. 2.yarıdaki 17 maçta sadece 5 kez İstanbul dışına çıkacaklar...

Utanmasalar bunlara " Hadi o 5 maçı da İstanbul'da oynayıverin gari" diyecekler.

vxcx.png

Hocam fikstür şaibesi 5 deplasmandan ziyade son haftalarda yapılmış.

24-34 arası son 11 haftada Beşiktaş sadece 2 kere İstanbul dışına çıkıyor , belki de işlerin en kızıştığı haftalarda...

evet ahmet bey

haklı çıktığımın resmidir paylaştığınız...

daha iyi bir tartışmada bulunmak dileğiyle...

Söylemeye çalıştığımı anlayan bir kaç kişiyle karşılaşınca mutlu oluyor insan :tiphat:

Beşiktaş en son 94-95 sezonunda şampiyon oldu.

Onun ardından gelen 19 sezonda sadece 2 şampiyonluk.Biri efsane Lucescu ve 100.yıl durumu , diğeri de 2008-09 bizim ve Fenerbahçe'nin felaket olduğu,Sivas ile şampiyonluk yarışına girdikleri ilginç sezon...

Looserlık bunların fıtratında var.Bu sene Fenerbahçe sorunlu olacak tahminimce ( küme düşmezse) ama bunlar kazanamaz ya.Bizim de çok kötü olmamız gerekir,üstelik Beşiktaş bu sene dar kadro ile Avrupa ve Kupa mücadelesi de yapacak.

Aslında Trabzon ve Beşiktaş'ın bu kadar güçlendirilmesi beni düşündürmüyor değil.Fenerbahçe düşünce bu 2 takımı başımıza bekçi olarak dikebilirler.

Trabzonsporu işin içine katmamım sebebi Vakıfbank'tan uzun vadeli 125 milyon lira kredi almaları.Bugüne kadar sadece Denizbank futbol kulüplerine kredi veriyordu nereden çıktı şimdi devlet bankası ?

Üstelik Beşiktaş'ın bu çok zor durumlarına rağmen hala para bulabilmesi...

Ligtv almayın, onun yerine o paraya forma, giysi vb. ürünleri GSSTORE dan alın.

Ben iptal ettirdim, 2 aydir ariyorlar ama almiycam

Ne zaman fener duser o zaman alirim

Geri
Üst Alt