Onur Yücel
10 Numara!
- 17 Temmuz 2016
- 14.058
- 6.220
- 913
6 senedir sezon öncesi yaptığım sıralama tahminleri geleneğini devam ettirelim. Bu sezon yapmak biraz zor olacak çünkü transfer döneminde çoğu takım transfer yapamadı, 1 ay daha var. O yüzden yanılma biraz fazla olabilir anadolu takımlarında. Başlayalım.. 
1- Galatasaray
2- Fenerbahçe
3- Beşiktaş
4- Başakşehir
5- Trabzonspor
6- Adana Demirspor
7- Konyaspor
8- Samsunspor
9- Ankaragücü
10- Alanyaspor
11- Karagümrük
12- Antalyaspor
13- Hatayspor
14- Kasımpaşa
15- Rizespor
16- Pendikspor
17- Gaziantep FK
18- Sivasspor
19- İstanbulspor
20- Kayserispor
GALATASARAY NEDEN ŞAMPİYON?
Kadrosunu korudu, üstüne önemli transferler yaptı, diğer büyükler camia içinde karışıklık yaşarken Galatasaray'da birlik var. Yeniden şampiyon olmaması için hiçbir neden yok
KÜME DÜŞEN 4 EKİP:
Başta belirttğim gibi transferler belli değil sadece bugünden bakarak yaptım. Kayseri hala tahtayı açamadı, oyuncu da kaybetti. İstanbul hala zayıf kadro, Eze iyiydi o da gitti. Geçen sene 2 takım düştüğü için kaldılar ama bu kez düşerler. Sivas Rıza sonrası ciddi bir sıkıntı yaşayacak. Kadroda ciddi isimler gitti, transferlerini de beğenmedim. Düşerler gibi. Son takım Antep. Onlarda Hatay gibi deprem yüzünden ara verdiler. Hatay bence nispeten iyi hamleler ama Antep'in çok önemli hamlesini göremedim. 36 yaşındaki Gradel geldi. Hocası da soru işareti. Son takım onlar olur gibi geliyor
Keyif alacağımız zevkli bir sezon olsun
1- Galatasaray
2- Fenerbahçe
3- Beşiktaş
4- Başakşehir
5- Trabzonspor
6- Adana Demirspor
7- Konyaspor
8- Samsunspor
9- Ankaragücü
10- Alanyaspor
11- Karagümrük
12- Antalyaspor
13- Hatayspor
14- Kasımpaşa
15- Rizespor
16- Pendikspor
17- Gaziantep FK
18- Sivasspor
19- İstanbulspor
20- Kayserispor
GALATASARAY NEDEN ŞAMPİYON?
Kadrosunu korudu, üstüne önemli transferler yaptı, diğer büyükler camia içinde karışıklık yaşarken Galatasaray'da birlik var. Yeniden şampiyon olmaması için hiçbir neden yok
KÜME DÜŞEN 4 EKİP:
Başta belirttğim gibi transferler belli değil sadece bugünden bakarak yaptım. Kayseri hala tahtayı açamadı, oyuncu da kaybetti. İstanbul hala zayıf kadro, Eze iyiydi o da gitti. Geçen sene 2 takım düştüğü için kaldılar ama bu kez düşerler. Sivas Rıza sonrası ciddi bir sıkıntı yaşayacak. Kadroda ciddi isimler gitti, transferlerini de beğenmedim. Düşerler gibi. Son takım Antep. Onlarda Hatay gibi deprem yüzünden ara verdiler. Hatay bence nispeten iyi hamleler ama Antep'in çok önemli hamlesini göremedim. 36 yaşındaki Gradel geldi. Hocası da soru işareti. Son takım onlar olur gibi geliyor
Keyif alacağımız zevkli bir sezon olsun