- 20 Haziran 2011
- 60.957
- 69.363
- 4.758
Tahminlerimiz bilensin.
1: Fenerbahçe
2.Bjk
3:Adana Demir
4:Ekibimiz
2.Bjk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayır okanın dehlenmemesi durumunda şampiyon olmamız ihtimalini düşük görüyorumTotem mi
Tahminlerimiz bilensin.
2.Bjk
Züwas düşer bu sene...1- Galatasaray
2- Fenerbahçe
3- Adana Demirspor
4- Beşiktaş
5- Başakşehir
6- Antalyaspor
7- Trabzonspor
8- Samsunspor
Sonrası riskli ama düşme adaylarımda Kasımpaşa, Hatayspor, Gaziantep ve İstanbulspor.
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Pardon ya fb 2 fb demek minimum 2 demek zaten hocam2 şampiyon mu çıkar diyosun![]()

ilk 10 hafta pt kaybi olmaz dedin daha ilk haftadan patladik fikirlerinde revize varsa bilmek isterim.1-Galatasaray
2-Fenerbahçe
3-Beşiktaş
4-Başakşehir
5-Trabzonspor
6-Konyaspor
7-Antalyaspor
8-Adana Demirspor
9-Ankaragücü
10- Samsunspor
11- Alanyaspor
12- Kasımpaşa
13-Hatayspor
14-Karagümrük
15-Gaziantep FK
16-Sivasspor
17- Pendikspor
18- Kayserispor
19- İstanbulspor
20- Rizespor
Bu sezon da şampiyon olacağımızı düşünüyorum ama geçen sezonki kadar emin değilim. Bunun sebebi ise bu sezon tek kulvarda oynamayacak olmamız. Şampiyonlar Ligi maçları ve öncesindeki ve sonrasındaki maçlarımız zor olacak. Özellikle seyahatle gideceğimiz İstanbul dışı deplasmanlar zor olacak. Yine geçen sezonki gibi lig başında deplasman sayımız fazla.
Şansımız ise Bjk ve Fb'nin de büyük ihtimal Konferans gruplarında yer alacak olması. Maç açısından kek takımlarla oynasalar da seyahat edecek olmalarının etkisi olacaktır.
Kadroya bence iyi eklemeler yaptık. Geçen sezon özellikle ligin son haftalarında sırıtan 3 isim vardı. Kazımcan, Oliveira ve Mertens. Bunlardan en çok sırıtan Oliveira'nın yerine hala adam almadık. Oraya Torreira'nın yerine de oynayabilecek defansı güçlü birini almalıyız çünkü ön tarafta defansa dönmeyen bayağı isim doldu. Rashica'yı kesin almamız lazım. Geçen sezon oyunumuz Rashica'nın oyuna girdiği Kayseri maçının 2. yarısından sonra düzelmişti.
Fb yine en büyük rakibimiz olacak gibi gözüküyor. Hocayı bu sefer yerli yaparak doğru tercih yaptılar. İsmail her ne kadar ezik ve sürekli ağlayan kukla görünmünde biri olsa da en iyi yabancıdan iyidir. Yabancı hoca ligi çözene kadar paket oluyorsun bu ligde. Umarım geçen sezonki gibi 17 penaltı kazanan bir Fb ile karşılaşmayız ama kırmızı yemeleri gereken maçın devre arasında hakem açıklaması yapan bu yüzsüz camia yine algılarla puanları götürecek maalesef.
Bjk daha önce hiç denenmeyen bir şey deniyor. Ne Redmond'ı tutabildiler be düzgün adam alabildiler. Takımın yarısı Afrika Kupası'na gidecek. Üstüne Ghezzal, Cenk, Rebic gibi sakatlık sorunu olan isimleri var. Yerli konusunda da çok zengin oldukları söylenemez. Şenor olmasa ilk 3'e giremezlerdi ama Şenor ve Abubakar Jk'yi yarışta tutacaktır ama şu anda en geride onlar duruyor.
Anadolu takımlarına gelirsek kur farkından ve kötü ekonomiden dolayı birkaç takım dışında hiçbiri transfer bile yapamamış. 5-6 takımın kadrosunda forvet yok. 5-6 takımın kadrosunda ise 1-2 tane forvet var. Bu yüzden ligde erken başlayıp hazır olan 3 büyüklerin ligin ilk haftalarında geçen sezonki Jesus'lu fb'nin başlangıcı gibi ligde pek puan kaybedeceğini sanmıyorum. Kayıplar 10. haftadan sonra çoğalır. 3 büyükler rakiplerden ziyade Avrupa maçlarından sonraki yorgunluk ve leş zeminlerle mücadele edecek. Puan kayıpları da bu sebeplerden dolayı olacak. Şampiyonu derbiler belirler gibi duruyor.
Başakşehir kadrosunu bozmamış. Onları Trabzonspor'un önünde görüyorum. Ts'nin hocası Levent Tüzemen'n deyimiyle Hırvat Valerien Ismael tipinde bir herif. Konya ve Antalya kadrolarını korumuş. Bu 2 takımı ilk 5'i takip edeceğini düşünüyorum. Adana Demir bence playoffta elenecek ama ligi erken açtıkları için sezon sonunda düşeceklerini düşünüyorum. Kadroları da çok alternatifli değil. Stoperleri sıkıntılı.
Rize neyse ki bu sefer hiç takviye yapamamış. Geldikleri gibi giderler siyasi destek olmazsa.
Bu sezon mühim. Ali'yi kupasız yollamak lazım. Fb'den Aziz ve Ali'den iyi biri çıkacağını sanmıyorum. Maddi gücü olmayan biri gelirse daha da kötü olurlar diye ümit ediyorum.
1- Fenerbahçe
2- Galatasaray
3- Beşiktaş
4- Adana Demir
5- Trabzonspor
6- Başakşehir
7- Konyaspor
8- Samsunspor
9- Ankaragücü
10- Alanyaspor
11- Karagümrük
12- Antalyaspor
13- Hatayspor
14- Kasımpaşa
15- Kayserispor
16- Pendikspor
17- Gaziantep FK
18- Sivasspor
19- Rizespor
20- İstanbulspor
Tamam1- Fenerbahçe
2- Galatasaray
3- Beşiktaş
4- Adana Demir
5- Trabzonspor
6- Başakşehir
7- Konyaspor
8- Samsunspor
9- Ankaragücü
10- Alanyaspor
11- Karagümrük
12- Antalyaspor
13- Hatayspor
14- Kasımpaşa
15- Kayserispor
16- Pendikspor
17- Gaziantep FK
18- Sivasspor
19- Rizespor
20- İstanbulspor
Su sıralamayı bir ali malı yapar belki birde ismail malıTahminlerimiz bilensin.
2.Bjk
Realist 1 siralamaSu sıralamayı bir ali malı yapar belki birde ismail malı
Alan markanyan böyle demişBjk
GS
Fb
Ts