Süper Lig Tüm Zamanların Puan Durumu

Tescilli şikeci Şikebahçe'nin 2010-2011 sezonunda topladığı puanlar yok hükmündedir.

Ona göre değerlendirme yapılmalı.

fener yurt içinde 60 yıl boyunca gsaray'dan 15 galibiyet daha fazla almış diye konu mu açtın olum :asd2:

1 milyon puan alsalarda, neyin ne olduğu aşağıda ;

[attachment=12286:2.jpg]

Ekli dosyalar

• 2.webp
    2.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 156
  • 1.webp
    1.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 285
Normal bu sonuç. Biz şampiyon olamadığımız sezonlar genellikle ligden erken kopuyoruz, bu yüzden toplam puanımız Fener'den az. Fener'in ligden erken koptuğu az sezon var bize göre, genelde ilk 2'de yer alıyorlar. Bu sebeple bizim şampiyonlukların tadı başka oluyor, Fener şampiyon olduğunda ise biz zaten erken koptuğumuz için travma etkisi az oluyor :)

Ben kupa sayısına bakarım.Orada eşitiz şu anda.

yapma yiğit bu sefer yaşını bari düzgün yaz

Önemli olan ne kupa nede puanlar.
Mesele hissiyat ve sağlam karakter.
Haliyle kimse bizim yanımıza dahi yaklasamaz .

Ben 1959 öncesi şampiyonlukların da sayılması gerektiğini düşünüyorum.

Not : Fenerli değilim:)

General Harrington Kupası'nı da sayalım ister misin?

7 kişi ile 1911'de 7-0 yendik diye övünüyorsak onu da sayabilirz sorun yok

Mesaj sayımın az olmasından ötürü "kuş" olmakla itham edileceğimi göze alarak bu görüşümü belirttim. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş 100 yılı aşkın tarihleri olan kulüpler. 1959 öncesi de yaşanmış bir tarih var. Halı saha maçı ayarında da olsa birtakım sevinçler, üzüntüler yaşanmış en önemlisi emek ve alınteri harcanmış. O dönemleri yok saymak Metin Oktayların, Lefterlerin, Hakkı Yetenlerin emeklerini de yok saymaktır. Galatasaray şampiyonluk sayısında geri düşermiş. Düşerse düşsün, Galatasaray bu nedenle büyüklüğünden birşey mi kaybeder? Rakibinden önce yıldız takmak, şampiyonluk sayısında öne geçmek birkaç günlük geyik konusu olur hepsi o kadar.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt