Süper Lig Tüm Zamanların Puan Durumu

adamın mesajlarının %80i fenerle ilgili
özellikle Fyi büyük yazmasıda dikkat çekici

ve bide sneijdere yaptığı yorum var
-İfrit oluyorum böyle paylaşımlara. Adamın ayağı topa değmeden mesih yaptınız. Görmemişin yıldızı olmuş diyeceğim de ayıp olacak. Arkadaş senin takımın top tekniği olmayan adamlarla doluyken Sneijder'in turşusunu mu kuracaksın?

2012-2013 arenadaki Galatasaray - fb maçı
-Beraberlik iyi sonuç bu maç için, galibiyet ekstra olur...

Son düzenleme:
7 kişi ile 1911'de 7-0 yendik diye övünüyorsak onu da sayabilirz sorun yok

Mesaj sayımın az olmasından ötürü "kuş" olmakla itham edileceğimi göze alarak bu görüşümü belirttim. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş 100 yılı aşkın tarihleri olan kulüpler. 1959 öncesi de yaşanmış bir tarih var. Halı saha maçı ayarında da olsa birtakım sevinçler, üzüntüler yaşanmış en önemlisi emek ve alınteri harcanmış. O dönemleri yok saymak Metin Oktayların, Lefterlerin, Hakkı Yetenlerin emeklerini de yok saymaktır. Galatasaray şampiyonluk sayısında geri düşermiş. Düşerse düşsün, Galatasaray bu nedenle büyüklüğünden birşey mi kaybeder? Rakibinden önce yıldız takmak, şampiyonluk sayısında öne geçmek birkaç günlük geyik konusu olur hepsi o kadar.

birden fazla lig bulunan bir ortamda kim neye göre şampiyon sayılacak

1-)F'yi büyük yazarım. Çünkü özel isimdir. Yazarken yazım kurallarına uymaya özen gösteririm. Titizlik naparsınız

2-)2008'de bu forum ilk açıldığında üye oldum ve mesajlarımın çok büyük çoğunluğu 2008-2010 arasını kapsar. Daha sonra birkaç sene pek uğramadım buralara. Zaman zaman girer yorumları okurum bazen de yorum yazarım.

3-)Galatasaraylı olduğumu ispatlamaya mecbur değilim. Ama merak edenler moderatör Alpay'a sorabilir. Beni yakından tanır. Nasıl Galatasaraylı olduğumu size anlatacaktır.

4-)Düşüncelerimi yazarken fanatizmden uzak durmaya ve doğruları yazmaya çalışırım. Bu şampiyonluklar meselesindeki görüşüm de net. Ayrıca üstte geçmişte Sneijder ile ilgili yapmış olduğum bir yorum alıntı yapılmış. Onun da arkasındayım. İsterse dünyanın en iyisi olsun hiçbir adamı gelir gelmez ayağına top değmeden arşı alaya çıkartmayacaksın. Her futbolcu takıma verdiği fayda kadar desteklenmeli.

koruma kuşları Alpay modsan modluğunu bil

koruma kuşları Alpay modsan modluğunu bil

Değil hacı, bu adam ile lise de Song'un golünde sandalyeleri devirmiştik 2006 da Manisa maçında. :D

Ama çok fazla Ahmet Çakar izle, Hıncal oku, Galatasaray taraftarına da uyuz oldu adam bir de.

Alisamiyen.netten atmışlardı kendisini.

Uyuz ettiler çocuğu, ondan beri forumları pek sevmez.

Bu foruma ondan görüp üye olmuştum 2006 yılında. :D

Geri
Üst Alt