Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 37.923
- 10.773
- 2.838
VAR monitöründe uzun süre kaldığı için Sergen yanına gelip kollarını açarak "hocam hadi versene artık kararı" deyince Ali Yılmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kadıköy'de Fred'in Sara'ya yaptığı penaltıyı da vermemişti. GS hakemi diye adını çıkardıklarından beri her maçta illa bir saçmalık yapıyor.
Katılmıyorum..Bunlarda beş para etmez hakemlerdi.Hatta daha kötü olabilirler.Şunların hepsine en az bin kere sövmüşüzdür. Ama en azından otorite hakemlerdi ya da ne bileyim sahada duruşları en azından hakem hareketlerini andırıyordu
Bir de şimdikilere bak..
Yasin Kol nedir abi.
Her alanda bu şekilde kötüleşmeyi nasıl başarıyoruz
Ekli dosyayı görüntüle 306511
Ekli dosyayı görüntüle 306512
Ekli dosyayı görüntüle 306513
Ekli dosyayı görüntüle 306514
Böyle fotolar çok yanıltıcı.Bir daha izle o pozisyonu.Dirsek öne doğru ve vücudunu genişletmiyor diye bunu söylüyorsanız karar mekanizmasıyla pek ilgisi yok. Karar da VAR'da izlendikten sonra verildi. O yüzden yine karar verememiş. Rezil hakem olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Ekli dosyayı görüntüle 306508
Bu maçın başından sonuna kadar faul sertliğinde herhangi bir standardı yakalayamadığı için başarısızdı (önce Talisca'nın sarısını atladı sonra Alanyalı'nın sarısını vermedi sonra ipin ucunu kaçtı vs. )ve bir derbi maçına verilmemesi gerekiyordu. O yüzden kendisine 2. ligte sağ bek oynamasını tavsiye ediyorum.
En azından kararlarının arkasinda duruyorlardıKatılmıyorum..Bunlarda beş para etmez hakemlerdi.Hatta daha kötü olabilirler.
Heleki o aydınus denen yalama yok mu yatacak yeri yok.