- 16 Haziran 2010
- 202.159
- 154.035
- 6.838
Süper Lig'de 20, 21 ve 22. haftanın programı açıklandı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ligdeki en gereksiz stad ve mac olabilir ya.Rize maçı gündüz bir de. Eyvahlar olsun.
Fenere hayat verir Ts, 90+15 de de olsa 3 puan Fener'in olur.Ts fenere çakar bence. Puan kaybetmememiz lazım artık
4 yer yav.Selcuk denen karaktersizi görelim bakalım fb maçında
Önemli oyuncularını yedeğe çekip şikecilere üç puanı hediye eder.Selcuk denen karaktersizi görelim bakalım fb maçında
bence de öyle olur da artık şuna iç sahada küfürlü bir tepki verilmeli taraftar tarafından4 yer yav.
Benim hissiyatım puan kaybedecekler. Fener yine abartılıyo cokta iyi değillerFenere hayat verir Ts, 90+15 de de olsa 3 puan Fener'in olur.
İyi olmaları kötü olmaları değil konu. Puan kaybetmesi gereken cogu macta puan kaybetmediler zaten bu sene. Ts ile yaptıgı maclara da bakarsan bu sene mesela Ts ve BJK ye kaybetmeleri gerekiyordu 6 puan aldılar.Benim hissiyatım puan kaybedecekler. Fener yine abartılıyo cokta iyi değiller
Ne diyim artık eski moduna dönüp ağlamaları başlasın yine inşallahİyi olmaları kötü olmaları değil konu. Puan kaybetmesi gereken cogu macta puan kaybetmediler zaten bu sene. Ts ile yaptıgı maclara da bakarsan bu sene mesela Ts ve BJK ye kaybetmeleri gerekiyordu 6 puan aldılar.
Bak macı Orkun kırmızı yemese -3. Fark yiyecekleri maçtı.Ne diyim artık eski moduna dönüp ağlamaları başlasın yine inşallah
Şaka bi yana baya normalleştirdik. Bumlar yine hakem bokuna yarışta yoksa bizim hatalarımıza rağmen fark olacaktı izin vermediler. Ts maçı nizami golü vermediler ardından kırmızı yedi Ts. - 3 Bizim maçta olanları gördük - 1 bize +2 Alanya maçında bile pislik var... Göztepe maçı - 1 yine.. Şu 4 maç bile adaletli olsa 8 puan oluyomuş şuan. Bunlarda çekirge modunda illa puan kaybedecek. Bence Ts buna uygun. İnşallah forveti dönerde o maçta. Bizim kredimiz bitti ama