Haber Süper Lig'de 2025/2026 Sezonu Fikstürü Çekildi

yıllardır uygulanan birşey

ama karşımızdaki iki gerizekalı camia sürekli yalandan gündem yarattığı için tff gerizekalıya anlatır gibi anlatmış

bjkliler mesela bunu hayatta anlamaz o iq ile
Geçen bende bunu düşündük bolca fenerli tek tük 8jkli arkadaşım var ulan dicektim hanginiz daha gerizekalisiniz gelin iq testine sokayım
Ama gözlemim şu fenerlilerin extra ruh hallerine şizofren olduğu için onların iq yerlerde
Fenerli arkadaşlarım misal aliye tanrı gibi tapıyorlar aynı arkadaşım çocuğu candan Erçetin dinliyor diye çocuğuna kızıyor
Varın düşünün iq seviyesibi

Bu federasyonun avrupada takımlarımız başarılı olup puan getirsin diye bir derdi olmadığı artık aşikar.
Milletin federasyonları takımlarını düşünür bizimkiler nasıl tekmelerim dersinde.

Bu kadar ahlaksızlık fazla

6 numara adilik olur cenabet biri çekmese bari

her sene bu sistem uygulanmıyormu bu maymunlar neden yeniymiş gibi lanse ediyor

çıkıp oynasınlar yüzlerce milyonu ben almıyorum. Çok maç yapan takım avantajlıdır. Ne dedi el patron. Maç yaptıkça dinleniyorum diye

Sanılanın aksine futbolcular genelde Şampiyonlar Ligi maçına daha diri çıkmak için öncesindeki lig maçını hafife alıp, sakınarak oynuyorlar. Bu yüzden Avrupa öncesi lig maçını iç sahada nispeten zayıf rakiplerle oynayıp kazanma fikri bana daha mantıklı gibi geliyor ama tabi ki hocanın ve futbolcuların konuya nasıl yaklaştığına bağlı.

TFF, 4 Temmuz Cuma günü gerçekleştirilecek Süper Lig fikstür çekiminde dikkate alınan kısıtlar ve teknik kriterleri açıkladı.

Avrupa Kupaları haftaları ve maç durumları da açıklandı.
Ekli dosyayı görüntüle 292953

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın çekebileceği numaralar: 6-13-14.

Ekli dosyayı görüntüle 292952
Avrupadaki fiksture gore cok degisir bu tablonun avantaji yav.

6 no aslinda 1del 1 icerde mantigi, cok oyle aman aman bence degil.
13 14 te ok , hangi takimlarin avtupada hangi yolculuklarin yapilacagi muhim..

Cokta farketmez isin acikcasi.

Icimden bir ses fener macini bu sezon ilk devre bizde, ikinci devre kadikoy ayarlayacaklar gibi hissediyorum

Dönünce İstanbul'da oynamaktan ziyade CL maçı öncesi ligde içerde oynamak daha iyi neticede hedef Avrupa kupaları ve konsantrasyonu zor olan bu tip maçları içeride taraftar ile ha hu yaparak kazanabiliriz.

Ben bu fikstür işinde katakulle olacağını düşünüyorum. Her yol denendi. Fikstür denenecek. Tahminim derbiler 6 ya da 7. Hafta sonrası olur. Cl fikstürü de önemli nasıl olacak. Hayırlısı bakalım.

15.00 da başlıyor

Rüyamda ilk maçı Trabzonspor’la yapıyorduk ve 1-0 yenildik maalesef

Hissiyatim, ilk devre sami yende, ikinci devre kadikoyde oynayacagiz diyor.

Fikstür olayını saldı bence yali efendi 3 yıl boyunca hertur kombinasyonu denesi hepsi elinde patladı ama bu sene 8jk derbisi ve fener derbisi farklı olacak bence

Fikstür çekimin; özellikle kOÇ geldikten sonra - fener lehine şaibeli olduğuna inanmayanlar için elimde az kullanılmış köprü var, üstünde de hiç kullanılmamış, son model bir adet Ferrari otomobil Park edilmiş.

Bize 6 gelmesin yeter 13-14 aynı sayıda iç saha- dış saha var

fbye ise 6 veya 14 gelmesi lazım bence çünkü CL ön elemesinde elenirse ve Uefa ya gidecek takım 6noyu çekerse avrupa dönüşü 8 maçın 6sı deplasman, 14 no çekerse 8 maçın 5i deplasman

Geri
Üst Alt