Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 62.015
- 76.076
- 4.108
2. yarıyı düşün8- Beşiktaş
9- Başakşehir dep
10- Göztepe
11- Trabzonspor
#çetin
Beşiktaş dep
Başakşehir
Göztepe dep
Trabzon dep
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2. yarıyı düşün8- Beşiktaş
9- Başakşehir dep
10- Göztepe
11- Trabzonspor
#çetin
Tjk6 numarayı kim çekti?
Hele herife bak hele.Hulusi Belgü: "Ben size söylemiştim, Beşiktaş yine Galatasaray deplasmanına gidiyor (gülerek)"
Hulusi Belgü: "Hakemlere çok iş düşüyor. Umarım hakemler bu sezon adil olurlar"
O cl fikstürune bağlı deplasman ev olarak maçlar. Deplasman dönüşü İki deplasmana gideriz.CL dönüşleri neredeyiz içerde mi dışarıda mı?
Nasıl yok ya. Saçmalamış. Fikstür de gayet önemli, boş egoya gerek yok.Metin Öztürk: "Fikstürün pek önemi yok. Biz son 3 yılın şampiyon takımıyız"
CL den elenip lige döneceğimiz, haftada tek maça düşeceğimiz zamanlar (tam bakmadım öyledir herhalde)2. yarıyı düşün
Beşiktaş dep
Başakşehir
Göztepe dep
Trabzon dep
2. yarıyı düşün
Beşiktaş dep
Başakşehir
Göztepe dep
Trabzon dep
Gayet guzel fikstur. Alanyaya eylulde gidiyoruz ve antalyaya aralikta1- Gaziantep dep
2- Karagümrük
3- Kayseri dep
4- Rizespor
5- Eyüpspor dep
6- Konyaspor
7- Alanyaspor dep
8- Beşiktaş
9- Başakşehir dep
10- Göztepe
11- Trabzonspor
12- Kocaeli dep
13- Gençlerbirliği
14- fener dep
15- Samsunspor
16- Antalyaspor dep
17- Kasımpaşa
Evet, bu 8 maç belirleyici olabilir.2. yarıyı düşün
Beşiktaş dep
Başakşehir
Göztepe dep
Trabzon dep
4 içerde 4 dışardayız ligde 14 üncü noyu seçtik çünküO cl fikstürune bağlı deplasman ev olarak maçlar. Deplasman dönüşü İki deplasmana gideriz.
Renktaş, Sivas yıllardır ligde olduğu için orada direk aklımda kalmış yazdım. Bu mesaj da ise Erzurum örneğini "temsili" olarak verdim.Erzurum da yok
Renkdaş doğuanadolu Takımı yok, Kayseri Konya Gençlerbirliği var sadece sahilde olmayan..