Haber Süper Lig'de 2025/2026 Sezonu Fikstürü Çekildi

1- Gaziantep dep
2- Karagümrük
3- Kayseri dep
4- Rizespor
5- Eyüpspor dep
6- Konyaspor
7- Alanyaspor dep
8- Beşiktaş
9- Başakşehir dep
10- Göztepe
11- Trabzonspor
12- Kocaeli dep
13- Gençlerbirliği
14- fener dep
15- Samsunspor
16- Antalyaspor dep
17- Kasımpaşa
Avrupa maçları neremize giriyor onu da yazabilir misin?

Renktaş, Sivas yıllardır ligde olduğu için orada direk aklımda kalmış yazdım. Bu mesaj da ise Erzurum örneğini "temsili" olarak verdim.

Bilmem artık başka ne diyeyim.
Takılma renkdaş, latife yaptım, soğuk iklime sahip takım yok sivasın düşmesi ile.. denize kenarı olmayan 4 takım var. Gençlerbirliği’nin stadı hariç tüm statlar iyi gibi…

CL sonrası deplasmanlarda şehir dışı olarak Kocaeli ile Antalya denk geliyor. (Diğer ikisi İstanbul'da)
FB-GS maçı öncesi avrupa haftası o derbi Pazartesi oynanır muhtemelen Fener, UEFA'da olacağı için.

Takılma renkdaş, latife yaptım, soğuk iklime sahip takım yok sivasın düşmesi ile.. denize kenarı olmayan 4 takım var. Gençlerbirliği’nin stadı hariç tüm statlar iyi gibi…
Sivas falan mesela olsaydı, sırf kışın değil, yazın aşırı sıcakta tersti oraya Ağustos falan gibi gitmek. Mesela Kayseri, Sivas gibi sürekli kar kış görmese de yeri gelir kışın orada riskli olabilir. Erciyes' Dağının soğuğunu Sivas Temeltepe iyi hissedir denir tabi oda belki 40 yılda denk gelecek bir şey. Şu an daha çok sıcak iklim riskleri mevcut.

Fener yine mi ligin sonunda Sami Yen’e geliyor?

Evet fenerlilerin daha lig başlamadan geleneksel ağlama şenlikleri başlamış yemin ediyorum aşırı eğlenceli hahahha

Ağlamalara bakarsak olmayan yapımız şikecilere yine geçirmiş.

Jknin fkkstur baslangici kotu, 8 hafta arenaya geliyorlar bide. Dağıtma imkani yine bizde olacak gibi.

ulan yine mi kadikoy deplasmani ilk

Ligin son maci kasimpasa deplasmani. Sampiyonluk o maca kalirsa her turlu $ikeyi yapacaklardir herzamanki gibi.

Geri
Üst Alt