Ozan Çağrı
Tecrübeli Üye
- 12 Ocak 2013
- 6.471
- 3.032
- 1.798
Şota 20 hafta kalsın küme düşerler.Ligin son maci kasimpasa deplasmani. Sampiyonluk o maca kalirsa her turlu $ikeyi yapacaklardir herzamanki gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şota 20 hafta kalsın küme düşerler.Ligin son maci kasimpasa deplasmani. Sampiyonluk o maca kalirsa her turlu $ikeyi yapacaklardir herzamanki gibi.
Geçtiğimiz sezon zor denilen yerden kayıpsız geçerken kolay görünen yerlerde puan kaybettik. O yüzden şu andan zor fikstür falan işleri saçmalık gibi geliyor özellikle uzun lig maratonunda takımların formda olup olmadığı dönemler oluyor, sakatlık ceza vb. zor maçı kolay gösteriyor yada kolay maç dediğin yerden puan veriyorsun geçen sezon bunun örnekleriyle dolu.Nasıl yok ya. Saçmalamış. Fikstür de gayet önemli, boş egoya gerek yok.
Bu 5 büyük topçu gelirse namağlup şamp oluruz.açıkçası ben 17 de 17 bile yapabileceğimizi düşünüyorum.Yeterki osi kaleci sol stoper sağ bek ve orta saha gelsin
hemfikirim o şerefsiz 4. leri bu sefer depte eze eze yenerizBu 5 büyük topçu gelirse namağlup şamp oluruz.
17/17 mi???açıkçası ben 17 de 17 bile yapabileceğimizi düşünüyorum.Yeterki osi kaleci sol stoper sağ bek ve orta saha gelsin
geçen sene 3 0 dan verdiğimiz kasımpaşa ve net 9 gol topu çıkaran berke olmasa 18 de 18 yapıyorduk17/17 mi???
![]()
Bjk'nin yerinde olsam konferansa düşerim.
Orada Estonya, Irlanda takımlarıyla takılırsa lige daha rahat focuslanirlar
ilk hafta antep deplasmanı forvet halil dervişoğlu heIlk hafta Antep deplasmani biraz kötü oldu, o mac o sicakta zorlu gecer.
Gerisi gayet iyi aslinda.
Ucl de evimizde oynayıp deplasmana gitme durumu renktaş. Bi de uclde misal napoli ile deplasman oynayıp gelip bi de deplasman gitme işi4 içerde 4 dışardayız ligde 14 üncü noyu seçtik çünkü
biliyorum biliyorum, mesajı düzelttim sonradan ama öbür konuda kalmış. 2 dep arka arkaya çok sıkıntı, geniş kadro iyi olurUcl de evimizde oynayıp deplasmana gitme durumu renktaş. Bi de uclde misal napoli ile deplasman oynayıp gelip bi de deplasman gitme işi