Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kazansın Gençler de Konya kalsın aşağılarda.Başakşehir-Trabzon maçları var daha.Rize için de iyi olur bu maçın böyle bitmesi.

Gaziantep FK XI: Günay, Oğuz, Morais, Djilobodji, Kana Bıyık, Tosca, Jefferson, Güray Vural, Maxim, Muhammet, Kayode
EafOfQYWsAQjWT3

Söylemekten bıktım ama yine söylüyorum.. Bu ligin tek kurtuluşu yabancı hocalardır. Sumudica yepyeni takımla çok rahat şekilde orta sıralarda takımı götürdü.

Diğer isim Prosinecki. 10 puanlı, borç içinde, oyuncuları kaçmış, kesin düştü gözüyle bakılan takımı aldı. Yepyeni bir kadro kuruldu ve maç böyle biterse 25 yapıyor ve Agücü'nün önüne geçiyor..

Üstelik bu iki isim de asla öyle büyük hoca falan değil. İkisi de göbek bağlamış, Balkan kökenli hocalar.

Bu sene herhalde 30 tane farklı yerli hoca çalışmıştır.. 4-5 tanesi hariç hepsi başarısız.

Ama algı ne? Yabancılar bu ligde yapamıyor, yerli hoca şart.

enver cenk 2.golde şov yaptı. Gençlerbirliği savunması cidden berbat. Ön tarafı ne kadar iyiyse arkası bir o kadar berbat. Hamzaoğlu devam ederse mutlaka iyi 2 bek ve bir lider stoper alması lazım.

Alt sıralar bugünden sonra çok karıştı. Yarın Konya'nın ne yapacağı çok önemli. Kaybederse bence %90 düşer. Fikstürü dehşet kötü.

Sivas bu kadar eksikken evinde kazanman lazım.

Göztepenin Malatya karşısında kazandığı penaltı geçen hafta andone'nin sakatlandığı pozisyonun çeyreği bile değil ama hakem şak diye penaltı verdi.

Bizim oyuncular neden hakem üzerinde baskı kurmuyor anlamış değilim.
Yönetim zaten uyumaya devam ediyor

Göztepenin Malatya karşısında kazandığı penaltı geçen hafta andone'nin sakatlandığı pozisyonun çeyreği bile değil ama hakem şak diye penaltı verdi.

Bizim oyuncular neden hakem üzerinde baskı kurmuyor anlamış değilim.
Yönetim zaten uyumaya devam ediyor

ondan once gecen sene fratin fb macinda isla-muslera mevzusunda caldigi gibi birsey olmus ona vermemis sonra buna vermek zorunda kalmis gibi geldi ozetten. gerci goztepeye verdigi o posyonun penalti olma ihtimali %0in biraz altinda

Konyaspor maçına 2,5 alt 3,5 alt ,ev ve deplasmana ayrı olarak 1,5 alt, 2-3 Tg ve Ms 0 oynandı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt