Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu videoyu izledin mi ahbap? 13-14, 15-16, 16-17 ve muhtemelen son olarak bu sezon havluyu hep burada attık.

rızede hamza hocamı kaybettım ben bu konuda büyük yaram var fakat adamlar bızı yenıyor dıye bu kadar nefret kusmak benım garıbıme gıdıyor kütügüm orada oldugundan heralde

rızede hamza hocamı kaybettım ben bu konuda büyük yaram var fakat adamlar bızı yenıyor dıye bu kadar nefret kusmak benım garıbıme gıdıyor kütügüm orada oldugundan heralde

Başkanları da Fb yancısı bir herif. Okan hocam dışında Rize Fener'i hiç yenemedi diye anımsıyorum bir de.

Zaten kimsenin Rize sehriyle derdi yok ama bu Rizespor denen pislik takım ligin enaz fener kaary pislik takımı gırtlağa kadar pisliğe batmış bir takım
Yonetiminden başkanına oyuncusuna hepsi Galatasaray düşmanı
En nefret edilen takım olması kadar doğal birşey yok
O başkan denen herifin videolara vardı bize dümdüz küfür ettiği
Dusebildigi en alt lige kadar düşse keşke
Nefretten öte Rizespor kin oldu artık bizlere

arkadaşlar bu hafta tüm motivasyonumuz Konyaspor üzeirne olmalı. Konya-Rize maçı var. Ölüm-kalım maçı. Konya kaybederse ölür, beraberlikte boşluğa düşmemek için duvara tutunur, kazanırsa Rize düşme hattına girer.

Bülent Korkmaz ve aslanlarının kazanması şart. Bizim Ts maçı ile aynı saatte olduğundan izleyemeyiz.

Pasat kadar olamadık.
Adamlar 3te 3 ile gidiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt