Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haftaya her turlu rizeye vurmasi lazim malatyanin yoksa dusen 3cu takim olur

5 hafta daha olsa Sergen ŞL yaptıracak heralde Beşiktaş'a. Gamsızlığıyla bilinen Sergen Beşiktaş'ın yedek takımına karakter yükledi, disipliniyle bile Fatih Terim olan az karakteri de sindirdi. Komedi gibi bir sezon, bir an önce bitseydi hayırlısıyla.

Son iki maçı alırsak ve Trabzon da ziraat kupasını alırsa ancak Avrupa'ya gidiyoruz başka şansımız kalmadı maalesef

malatyanin mal hocasi fofanayi ilk11de baslatsaydi malatya bu maci kazanirdi

iyi ki tyler boyd denen kazmayi almadik bu ara.

Ya bırakın avrupayı on elemede kuzeyden biri gleecek kondisyonla döverler bizi takım sürünerek oynuyor.

su bjk 3. olup cl ön eleme oynarsa büyük rezıllık

neyse fener tokatlar bunları umarm

hıkmet ne fos hocasın ya

Rize macina yeni hocayla çıksalar fena olmaz.

Haftaya lig baya karışacak.

Rize-Yeni Malatya beraber biter, Kayseride Başakşehir'i yenerse Rize ve Malatya beraber düşüyor.

Başakşehir, Kayseri'yi yenerse şampiyonluğunu ilan edecek.

Sivas puan kaybederse TS'nin cezasından dolayı Beşiktaş'ın CL gitme şansı var.

Konya ise haftaya Trabzonla oynayacak.

SM-G770F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

kanka avrupaya gıdıp napacaksın transferler gelmemıs 3 antrenman yapmıs terım takımı gıder faroe adaları takımına falan elenır bı de onun makarasını mı cekelım allasen

bence de eleniriz de 6 sezondur Lokomotiv ve Benfica dışında kimseyi yenemedik. Tolunaylı Karabükspor'dan 1 galibiyet fazlamız var Avrupa'da keparzod yaw

abdullah avcı,ersun yanal,aykut kocaman. Bu sene 3 isim de ciddi itibar kaybetti. Ben önümüzdeki sene büyük takımlarda olacaklarını zannetmiyorum. Bakalım hangi takımlara gidecekler, merak ediyorum. Pek çok takım isteyecektir.

erol bulut,okan buruk onların tahtını ellerinden aldı.

Böyle devam Kasımpaşa..
tutan-kupon-21.webp

bugün sonuçlara göre şu tablo çıkabilir;

agücü 32
kayseri 32
rize 33
malatya 33
konya 33
denizli 35
gençler 36

bu tablonun olması hiç düşük oran değil. Son hafta ikili değil üçlü,dörtlü hatta beşli averaj hesapları yapılabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt