Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alanya, Başak'ı ezmiş resmen. Şanssızlık yaşamışlar. Başakşehir zorlu fikstürü atlattı bu arada. Bizim maç dışında zor denecek maçı yok. Alanya,Malatya dahil tüm zirve ekipleriyle oynadılar.

İlk devreyi zirvede kapatırlarsa şaşırmam.

Lig tarihinde üst üste 4 kez ilk yarıyı lider tamamlayan bir ekip yok,bu anlamda bir ilki başarırlar olurlarsa

Malataya kadrosu bugün icin acayip dar gördügüm kadariyla. Robin Yalcin ve Sakib cezali. Tunuslu orta saha 2-3 haftadir sakat. Fofana ve Bifouma mac kadrosunda nedense yok. Sakat olmadiklari söyleniyor. Sürekli kadroda olan Bugra yok. Kulübede sadece 6 oyuncu var, biri hücum oyuncusu.
Hiç bakmadan kgvar vermiştim desene yattık

Hiç bakmadan kgvar vermiştim desene yattık
Yeni teknik direktörün motivasyonuyla neredeyse eksiksiz kadrosu olan Göztepe'nin eksik Malatya karsisinda kazanmasi sürpriz olmaz gibi görünüyor suan icin. Sergen gönülsüz olarak forma verdigi Erkan Kas, mümkün mertebe kullanmamaya calistigi Murat Yildirim ve mac eksigi bariz belli olan Gökhan Töre ile maca baslamak zorunda kalmis. Bahanesi var bu yenilgi icin.

dunyanin en gerzekce penaltisini caldi a.kardesler

gokhan tore sevinmeye gitti top iki direge takildi asdadasd mal beklese orda gol olabilirdi :asd:

Göztepe Tamer Tuna döneminden kötü gözüküyor. Ne istedilerse mis gibi antrenörden.

Yok yav İlhan Palut daha iyi de Tamer Tuna da kelle götürtecek top oynatmıyordu yani. Şu kadrodan ne yapmasını bekliyorlarsa.
Bu rezil kadroyu olustururken Tamer Tuna neredeydi acaba? Zihnen futbolu birakmis bir cok oyuncudan olusan kabiz bir takim.

Malatya icin can simidi oldu bu puan. Bu kadar eksik kadroyla herhangi bir deplasmanda yenilmemek önemli. Antalya maci disinda Malatya'nin falsosu yok daha. Rize, Gencler ve Gazisehir'e de yenilmezlerse ligin ilk devresini iyi bir yerde bitirecekleri kesin.

Elindeki tek adam akıllı santraforunu sezon ortası 200 bin dolar zam için kovan başkanın Tamer'in elini de çok güçlendirdiğini sanmıyorum.
Göztepe'nin o kadar defolu bir kadro planlamasi var ki 7 oyuncu disinda tüm kadronun sözlesmesi sezon sonunda bitiyor.

O 7 oyuncu ise sunlar: Eren Derdiyok, Lamine Gassama, Celso Borges, Alpaslan Öztürk, Andre Poko, Murat Paluli ve Halil Akbunar

Bir kaci suan yedek üstelik. Hem zihnen futbolu birakmis hem de burada kalip kalmayacagi belli olmayan oyuncularin performans kasmasini pek olasi görmüyorum. Oynadiklari oyun keyif vermiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt