Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sakatlanma sekillerini incelemek lazim. bir sakatliktan dolayi uzun süre olmuyorsa o sanssizliktir ama her macta 1-2 gazi veriyorsa x bir takim, bu normal olamaz.
Yav murhan ts ye gelince atomu parcaliyorsun her turlu olasiligi hesap ediyorsun bize gelince bunlarin hicbiri bahane degil diyorsun ki dogru olanda bu zaten.
Hele bi puan biraktiklari maclardan kaybetmeseler liderlerdi hesaplaman varki ömürlük. Bizim kayiplarin hesabini yaptim o an da bizde ts nin onunde oluyoruz ayni mantikla.
Kotu futbola olan uzuntunden mi yoksa panik ataktan mi ne bilmiyorum absurd bi bakis acin olusuyor bazen

Yav murhan ts ye gelince atomu parcaliyorsun her turlu olasiligi hesap ediyorsun bize gelince bunlarin hicbiri bahane degil diyorsun ki dogru olanda bu zaten.
Hele bi puan biraktiklari maclardan kaybetmeseler liderlerdi hesaplaman varki ömürlük. Bizim kayiplarin hesabini yaptim o an da bizde ts nin onunde oluyoruz ayni mantikla.
Kotu futbola olan uzuntunden mi yoksa panik ataktan mi ne bilmiyorum absurd bi bakis acin olusuyor bazen
Küfür etmeden kendimi ifade edebilmek icin cirpiniyorum son 3 ayda. Kanimiz sari kirmizi akiyor ama bu kadari da fazla valla.

kasma yav küfret geç koskoca sm sin kim nediyecek.
Öfke kontrolüm gayet iyi durumda. Real macini 3 olunca kapatmistim mesela. Gergin degilim artik eskisi gibi. Tosunlar sahada yürürken üzülmeye pek degmiyor ama söyle 1 meydan dayagi hak eden epey bir topcu müsveddesi var.

Kayseri nasil bir kadro kurduysa Adryan, Atila, Adebayor, Umut, Samil, Ntep ve Bilal daha devre bitmeden kadro disi kaldi veya takimdan ayrildi.

Eray kazmasi, Nurettin, Levent ve Alpay ise uzun süreli sakatlar.

Ulan Erol Bedir. Yatacak yerin yok.

Kayseri nasil bir kadro kurduysa Adryan, Atila, Adebayor, Umut, Samil, Ntep ve Bilal daha devre bitmeden kadro disi kaldi veya takimdan ayrildi.

Eray kazmasi, Nurettin, Levent ve Alpay ise uzun süreli sakatlar.

Ulan Erol Bedir. Yatacak yerin yok.
o genc bi cocuk vardı bülo mehmed yıldız gibi pazarlamaya calısıyordu o cocuk ne alemde

Kayseri bildiğin Karabük spor kıvamında olmuş. Bu sene yolcular diye düşünüyorum.

Mensah içinden geçti Rize'nin.

Edit: Mensah'a yazık olacak ama golden önce net faul var.

Oha net faulu vermedi, golü verdi. Bizim hakemlerden bişey olmaz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt