Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kocaman hocam başakşehir arması görünce dayanamıyor +1 puanı kesin alacakla başlıyor maçlara

Ulan Ertem ligin kaderiyle oynadın
_20191216_214729.webp

top 6'den sadece Sivas kazandi ha

Başakşehir master Aykut Kocaman yine öyle böyle aldı puanını.

Bu sezon cok ilginc bir lig oluyor, resmen bütün takimlar sivas icin calisti, büyüklerin nekadar kötü ve bazi anadolu takimlarin nekadar iyi yöneltini görüyoruz .okadar rezil bir sezon gecirdimiz halde ikinci ile sirf 3 puan fark var. Sezon basi dogru transferler ve sacma pas oyunu olmasaydi büyük ihtimal lider oturuyorduk.

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bize bakıyorum şampiyon olmaz bu takım diyorum fb'ye bakıyorum bu mallardan sittin sene yol olmaz diyorum elde tek şampiyon olucak oyunu oynayan ekip Zivas ama onlarda bir yerden sonra patlarlar gibime geliyor devre arası kadroyu koruyup takviye yaparlarsa durum değişir tabii ama şu an için tam şampiyon olacak oyunu oynuyolar ve taraftar gücü de var akbil ile aralarındaki büyük fark.

Sivasin siyrilmasi iyi olur, orada yakin puanli 3-4 takim olursa zorlasir isimiz. Biz simdi caktirmadan piti piti liderloge gidecegiz modaya uymazsak tabi

sivas kalan 2 maçtan en kötü 4 puan alırsa bence oyuncular kalır. 2-3 tane kadro derinliği için oyuncu gerekiyor. Orta sahada dün Hakan Arslan yok diye Ziya oynadı mesela. Dün kazandı ama hep kazanamaz.

Bursa şampiyon olduğunda Batalla-Ergic gibi maestrolar vardı. Ömer Erdoğan gibi büyük lider vardı. Sivas'ta bu yok. Stopere mesela lider biri lazım.

Bu büyük takımların tümü ağır geri zekalı yalnız veyahut bizi zorla şampiyon yapacaklar bu gidişle.

Bizim takım da ısrarla yok ne şampiyonluğu be. Istemiyoruz arkadaş, zorla mı modunda....

Bakalım kim daha ısrarcı olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt