Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu haftanin flas takimi deplasmanda galibiyet alan Antalyaspor'du. Doukara bile yoktu. Mevlüt zaten ayrildi.

Transfer yapamadilar. Serdar Özkan'la falan oynuyorlar hala. Bütcesine ve malzemesine göre Bülent Korkmaz su ana kadar cok basariliydi ligde.

onu zaten dün söylemiştim. 2 senedir inanılmaz işler yapıyor. Ben Antalya öncesi teknik adamlığı beceremiyor diyordum ama Antalya'da çok değişmiş.

bizde olurmu, basaksehiri pek begenmedim dun

yerli hocalardan bizdeki ortamı kaldıracak birini göremiyorum.

ft ve şg harici kim gelse pert olur burada.

belki sergen farklı işler yapabilir. rahat birisi olduğu için baskı sökmeyebilir ona. taraftar tarafına bakarsak beşiktaşlı olsa da her kulüpte oynayıp antipati toplamamış ender adamlardan.

Süper Lig’de 2019-2020 sezonu fikstürünü ve diğer maçlarını buradan takip edebilirsiniz.

877

BeIN Sports, Süper Lig maç özetlerinin maçların bitiminden 45 dakika sonra ve hafta boyunca Digiturk’ün şifresiz spor kanalı beIN SPORTS HABER’de yayınlanacağını duyurdu.

ben bizim ligi gerçekten anlayamıyorum. Takımların tamamı baştan aşağı kadroyu değiştiriyor. Yeni takımlar tamam ama Kayserispor 5 senedir Süper Lig'de olmasına rağmen bu sene 17 transfer yapmış. Sivasspor aynı şekilde.

En iyi denilen kulüpler bile 6-7 transferden aşağı yapmıyor. Bu çok fazla. PL'de 3-4 takım hariç tüm takımlar maks. 5 transfer yaptı.

Bana göre takımlar belli bir iskeleti oturtur, şartlara göre her transfer dönemi 2-3 ekleme yapar, ekstra satışlar veya sakatlar olursa 5-6 tane olur o kadar. Bizde tamamen yenileniyor kadrolar.

Fatih hoca dışında 2017-18 sezonunda çalıştığı takımla hala devam eden başka hoca da yok. Yani istikrar: S-I-F-I-R.

ben bizim ligi gerçekten anlayamıyorum. Takımların tamamı baştan aşağı kadroyu değiştiriyor. Yeni takımlar tamam ama Kayserispor 5 senedir Süper Lig'de olmasına rağmen bu sene 17 transfer yapmış. Sivasspor aynı şekilde.

En iyi denilen kulüpler bile 6-7 transferden aşağı yapmıyor. Bu çok fazla. PL'de 3-4 takım hariç tüm takımlar maks. 5 transfer yaptı.

Bana göre takımlar belli bir iskeleti oturtur, şartlara göre her transfer dönemi 2-3 ekleme yapar, ekstra satışlar veya sakatlar olursa 5-6 tane olur o kadar. Bizde tamamen yenileniyor kadrolar.

Fatih hoca dışında 2017-18 sezonunda çalıştığı takımla hala devam eden başka hoca da yok. Yani istikrar: S-I-F-I-R.

biraz param olsa takım kurup lige sokacağım da yok işte

biraz param olsa takım kurup lige sokacağım da yok işte

benim hatırladığım istikrarlı kadromuz yok. Belki en yakını 2013-14 transfer dönemiydi. İskeleti tutup Chedjou ve Bruma ile güçlendirmiştik. Yabancı sınırı olmasaydı Elmander falan gitmezdi belki. O dönem 10 yabancı alıp sadece 6 tanesini oynatabiliyordun.

Sonra o kadro devre arası bozuldu.

KYLEserinin yaptiklarinda abest bisi goremedim turuc haric gidenler hep daha alt takimlara gitmis. cok gozuken transferlerinin yarisi fln da gelecege yonelik. ayriyetten daha 8 tane yabanci gozukuor heriflerde. swas daha radikal hareketler yapmis ama onlar da cok fazla robinyoya bakiyordu bir degisiklik sart idi. gecen senenin 2. yarisi gibi devam etmez idi

aydin kbulut cok guzel getirdi topu koskoca kale varken kalecinin ustune vurdu ne manyak herif yaw

Haftaya bizim Kayseri maci da zora girdi
bir kac hafta sonra hamza veya mesut bakkal kayseriye gelirse sasirmam. bu kayseriyi rahat yeneriz. atila turanin bölgesinden gelmek yeterli. galatasaray düsmani lopes iti muhtemelen yine kirmizi kartla oyun disinda kalir zaten.

Süper Lig seviyesine göre Alanyaspor kadrosunu cok begeniyorum. Erol Bulut kaliteli hücum futbolu oynatabilirse ligi cok rahat ve iyi bir yerde bitireceklerdir. Kendi sahasinda iyi sonuclar alip deplasmanda elek olan Alanya'yi degistirebilecek mi?

Süper Lig seviyesine göre Alanyaspor kadrosunu cok begeniyorum. Erol Bulut kaliteli hücum futbolu oynatabilirse ligi cok rahat ve iyi bir yerde bitireceklerdir. Kendi sahasinda iyi sonuclar alip deplasmanda elek olan Alanya'yi degistirebilecek mi?

erol bulut zaten deplasmana daha uygun hoca. Önde hızlı adamları da var. Çok acayip sorunlar çıkmazsa ben ilk 6-7'de banko olacaklarını düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt