Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadikoy maclarini 2 sezondur takip etmiyorum zaten.Soyledim ya kac kere.
.
20190929_164153.webp

Hemen şimdi futbolu bilen bir Alman td!!

beğenmediğimiz Konya ile aynı puandayız. Utanç duymak lazım. Daha zor maçlarda oynamadık üstelik.

antalya geçen seneden uzak gözüküyor. Böyle giderse ayrılık gelir. Bu maç kaybederse kesin zaten. Baya tepki vardı geçen hafta.

ekibimizden pasifize etmemiz gereken 1 şahıs olarak tanımlayabilir miyiz
Dunya uzerindem 250 den fazla takim desteklemesi ve gamli baykus olmasi bizler icin uzucu doneler

Hemen şimdi futbolu bilen bir Alman td!!

Bülent kaptan Sergen'i tokatlıyor

bülent korkmaz'ın antalya'sı yine ortalara tutunacak gibi.

gelecekte bir gün bizde bir şansı daha hak ediyor mu sizce ?

kayseri düşmenin en büyük adayı. Transfer sezonu bittiğinde de söyledim. Tamamen "ya tutarsa" transferleri. Pahalı ve içi geçmiş oyuncular.

Tutarsa başarı gelir, tutmazsa küme düşerler. Ortası yoktu. Görüyoruz ki tutmadı. Başka hoca falan da kurtaramaz bence. Devre arası yine sil baştan yapmaları lazım.

Ayrıca geçen seneki kadroları gayet iyiydi, yok yere kadroyu tamamen yok ettiler. 3-4 takviyeyle götürürdün bu takımı.

Özhaseki falan kurtaramazsa zaten amatöre kadar giderler artık. Yeni Kayserispor adıyla dönerler ancak.

bülent korkmaz'ın antalya'sı yine ortalara tutunacak gibi.

gelecekte bir gün bizde bir şansı daha hak ediyor mu sizce ?

burası çok başka şeyler istiyor. Klopp'ta gelse kredisi 2 maç. 2 maç kötü oyunla kaybetsin "olmuyor bu hocayla" denir. Hagi'yi 2.kez getirdik adamın itibarı zedelendi. Bülent Korkmaz'a da aynısı olmasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt