Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Komedi ya adamlar bir penaltı çekmekten bile aciz

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Göztepe-Kayseri maçında Serdar Gürler penaltı kullanırken ayağı kaydı ve top önce sol ayağına değdi ardından topa vurdu gol oldu ancak 2 kez müdahale olduğu için Var iptal ettirdi golü.Baya ilginç oldu yalnız.

Penaltı degildi zaten

yabancı oyuncular geldiği için az kzanan serdar gürler penaltı bile atamıyor ha

Hikmet istifa

ya beyler o kayserinin penaltısını varda iptal ettiler penaltı değil miydi o içeride oldu izleyenler yorum yapabilir mi

konyaspor bence şu anda ligin en planlı takımlarından. Faruk Miya ve Shengelia hamleleri çok doğru gözüküyor. Bu seneye damga vuracaklar.

Baya ucuza aldılar. Bajic beklenen katkıyı veremiyor. Eğer o da iyi oynarsa Konya ilk 4 yapabilir. Aykut hoca sistemi oturttu gözüküyor.

Agücü beni aşırı şaşırtıyor. 1.lig kadrosuyla neler yapıyor adamlar.. Büyük takdir ediyorum doğrusu.

Ben ilk yarı bitene kadar 10 puandan fazla alamazlar diyordum ama yanıldım.

konyaspor bence şu anda ligin en planlı takımlarından. Faruk Miya ve Shengelia hamleleri çok doğru gözüküyor. Bu seneye damga vuracaklar.

Baya ucuza aldılar. Bajic beklenen katkıyı veremiyor. Eğer o da iyi oynarsa Konya ilk 4 yapabilir. Aykut hoca sistemi oturttu gözüküyor.

Salak fb taraftari tutturdu ersun diye ama Aykuta sabir etselerdi bambaska fener olabilirdi

eskiden seviyorlardı ama Aziz yüzünden Aykut hocaya gereksiz yüklendiler. Bence gayet başarılıydı. Gereksiz algı yaptılar. İyi de oldu bence. Çeksinler cezalarını.

reis

Rudi garcia nasil olur bize, marseille de avrupa ligi finala cikti adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt