Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yigenim durumun ne?

Hemen şimdi futbolu bilen bir Alman td!!

EGAmDbtWoAAX3nG

Harbiden yaw ama super lig de az keyif vermeye basladi

turkcell sponsorken baya keyifliydi ve iyi pazarlanıyordu. Reklamları,müzikleri falan baya keyifliydi. Decoder ücreti de o zaman baya ucuzdu.

Şimdi ne pazarlanıyor ne doğru dürüst izleniyor. O yüzden eski tadı yok.

turkcell sponsorken baya keyifliydi ve iyi pazarlanıyordu. Reklamları,müzikleri falan baya keyifliydi. Decoder ücreti de o zaman baya ucuzdu.

Şimdi ne pazarlanıyor ne doğru dürüst izleniyor. O yüzden eski tadı yok.
11-12, 14-15 arasi da keyifliydi benim icin.

11-12, 14-15 arasi da keyifliydi benim icin.

kişiden kişiye göre değişir elbette. Eskisi kadar izlenmiyor, bu gerçek.

Ben olsam mesela diğer büyük ligler gibi 9 maçın 4-5 tanesini aynı saatte oynatırım. Bein Haber'de de konferans yayın türü bir şey yaparım. Gör bak heyecan nasıl 2-3'e katlanıyor.

Sadece şu bile yeter keyif için.

kişiden kişiye göre değişir elbette. Eskisi kadar izlenmiyor, bu gerçek.

Ben olsam mesela diğer büyük ligler gibi 9 maçın 4-5 tanesini aynı saatte oynatırım. Bein Haber'de de konferans yayın türü bir şey yaparım. Gör bak heyecan nasıl 2-3'e katlanıyor.

Sadece şu bile yeter keyif için.

turk futbolu izlenmez yahu, akilli bir adam izlemez.

Vallahi millî araları bitmesine hep dört gözle beklerdim. Şimdi şu Lig başlamasada olura geldim. Sinir yok.... hayatım doğal akışı ile ilerliyor ve işimi bile daha konsantre şekilde yaptığımı fark ettim.

Bunu fark ettiysen bidaha izleme düşünenler olabilir tabiki.... kolaydı sanki :(

Gençler nabıon gardaş böğrünü deştin antalyanın patlama yapacağını bekliyordum keşke 2 vereydim ya. Kgvar dedik bi gol ye pls

20' Antalyaspor 0-3 Gençlerbirliği

Nooluyo

Kadıköy fatihi Antalya'ya bak

23' Antalya 10 kişi.

Net kirmizi. Antalya on kisi kaldi. Mal Oztürk

millet on kisi kalan takimi bulunca ne guzel aziyor bizimkinler oh be 10 kisi kaldilar beyler yatabiliriz havasindalar
sio 5-0

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt