Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya şakamısın sen? Unfortunately ne alaka? Gotünden element uydurma. Bu mr and mrs smith'e benzemez.
Unlucky'yi yazarak ne demeye calistin orda ustad :asd: Ben miyim unlucky yoksa anadilim maalesef Turkceden daha guclu oldugu icin mi uzgunsun :asd:
Hadi Fenerbahcenin maci basladi biraz odaklanman lazim ustadizade.

Unlucky'yi yazarak ne demeye calistin orda ustad :asd: Ben miyim unlucky yoksa anadilim maalesef Turkceden daha guclu oldugu icin mi uzgunsun :asd:
Hadi Fenerbahcenin maci basladi biraz odaklanman lazim ustadizade.
Bak şöyle bir örnek vereyim. Birisine "Unlucky!", veya "Unlucky mate!" dedigin zaman, tühh şanssızlık oldu, gibi bir anlama geliyor güzel Türkçe'mizde.

Evet, neyse boşverelim şimdi odaklanma ve fenerin puan kaybetmesini sağlama zamanı!

Bak şöyle bir örnek vereyim. Birisine "Unlucky!", veya "Unlucky mate!" dedigin zaman, tühh şanssızlık oldu, gibi bir anlama geliyor güzel Türkçe'mizde.

Evet, neyse boşverelim şimdi odaklanma ve fenerin puan kaybetmesini sağlama zamanı!
Yav :asd: Neyse sovu birakalim artik

Demek ki neymiş, öyle artist artist herkese Ingilizce yazmiyacakmışız. Hadi şimdi fenerin maçını izle.
Internet aleminde yenisin galiba? Ingilizce yazarken kimsenin anlamiyacaga biseyde yazmamistim - ki yazdigim sey zaten internet aleminde bilinen bisey :asd:
Sen ne kadar born and raised in UK'de olsan bunu soylemen boyle sov yapman ne kadar hos yav cok komigime gitti :asd:

Internet aleminde yenisin galiba? Ingilizce yazarken kimsenin anlamiyacaga biseyde yazmamistim - ki yazdigim sey zaten internet aleminde bilinen bisey :asd:
Sen ne kadar born and raised in UK'de olsan bunu soylemen boyle sov yapman ne kadar hos yav cok komigime gitti :asd:
Yafff tühhh sana cevap yazarken fener attı.. Sen ingilizce laf sokar gibi yazdığın için bende ingilizce cevap verdim, yoksa hic bir zaman ingilizce yazmadim bu forumda. Herkesin o yazdığînın ne anlama geldiğini bildiginden pek emin değilim. Her neyse yaff. Fener 2 yaptı anasını satayım, bütün keyfim kaçtı.

Yafff tühhh sana cevap yazarken fener attı.. Sen ingilizce laf sokar gibi yazdığın için bende ingilizce cevap verdim, yoksa hic bir zaman ingilizce yazmadim bu forumda. Herkesin o yazdığînın ne anlama geldiğini bildiginden pek emin değilim. Her neyse yaff. Fener 2 yaptı anasını satayım, bütün keyfim kaçtı.
Fenerim bu sene sampiyon olacak mi ustad

Malatya yarın, sonuncu ve bitik haldeki Kayseri'yi yenerse 16 puan yapacak.

Sergen yalçın için bu seneye kadar soru işaretlerim vardı ama Avrupa'daki iyi işleri ve ligdeki performansı onu büyük ölçüde kaldırdı.

Tek soru işaretim ise savunmada. Pek çok maçında savunma hattını aşırı önde kurduğu için rakipler bomboş pozisyona giriyor. O konuyu da hallederse yıllarca büyük takım çalıştırır.

Trabzon yarın kazanırsa toplamda 12 maçlık seri yapma şansına sahip ciddi anlamda. Bu tür seri sonrası bunların şansı beli oluru şampiyonluk yarışında.

oglum kacana bak oha cizgide 5 snye durdu sokamadilar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt