Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Djedje, Uzodimma, Adryan, Adebayor ve Kravets haftalardir yok. Paralarin ödenmedigi söyleniyordu. Devre arasina kadar alabilecekleri maksimum puani alip sifirdan kadro yapmaya calisirlar Kayseri'de. Yoksa düsmeleri kesin.

ben daha kadro kurulurken söylemiştim hatırlarsınız.. Bu kadro çok kötü kuruldu diye.. Bir sürü bitmiş topçuyu ya olursa diye aldılar.. 1-2 tane alırsın böyle ama sen 6-7 tane aldın..

Gidiş bu gidiş.. Bence küme düşer artık Kayseri.

Bir Malatyalı olarak sevindim.Ayrıca Sergeni de severim.Kayserili dostlara geçmiş olsun

gökhan töre bi iki maç iyi oynadı ses çıkmadı bidaha sakat falan mı

Kasımpaşa teknik direktörü Kemal Özdeş, Göztepe maçının ilk yarısının ardından yaptığı itirazlardan dolayı kırmızı kart gördü.

Göztepe'de Tamer Tuna yollanır bu maç sonu. GS,FB,TS hiç biri ile oynamasına rağmen 9 maç 9 puan.

5 maç içeride üstelik. Geçen sene yollanması yanlıştı ama şimdi zamanı geldi.

Göztepe'den sonra GB hocası için de yolun sonu geldi.. O da gider artık.

göztepenin kadrosu rezalet seviyede zaten hepsi emekli tayfa sayilir.

gencler ve göztepe'de hocalarin degisecegi görülüyor.

plase olarak antalya ve rize'de hoca degisebilir.

ankaragücü'nün hoca degistirmesi sacmalik olur.

Lung için kötü olmuş son gol şimdi izledim de adamı madara etti takım. Kayseri küme düşen ilk takım olma konusunda Ankaragücü ile yarışacak gibi. Rize çok şanslı lig biraz iyi olsa küme düşerlerdi bu sezon ama Göztepe, Ankaragücü ve Kayseri çok kopuk ligden.

Lung için kötü olmuş son gol şimdi izledim de adamı madara etti takım. Kayseri küme düşen ilk takım olma konusunda Ankaragücü ile yarışacak gibi. Rize çok şanslı lig biraz iyi olsa küme düşerlerdi bu sezon ama Göztepe, Ankaragücü ve Kayseri çok kopuk ligden.

lung bence çok iyi kaleci. Devre arası muhtemelen Kayserispor dağılır. Lung ve Mensah'ı kapan Anadolu takımı yaşadı. Maddi durumu nasıl bilmiyorum ama ikisini de Antalyaspor almalı mesela. Tam aradıkları isimler.

lung bence çok iyi kaleci. Devre arası muhtemelen Kayserispor dağılır. Lung ve Mensah'ı kapan Anadolu takımı yaşadı. Maddi durumu nasıl bilmiyorum ama ikisini de Antalyaspor almalı mesela. Tam aradıkları isimler.
Lung dediğin gibi olur ama Mensah yine en kötü Başak filan yapar gibi eğer satarlarsa tabii belli olmaz Bjk bile alabilir.

Tayfun Korkut zu Gözgöz deniyor..

Bence güzel hamle olur. Ligdeki kaşar hocalardan farklı bir şey görürüz en basitinden. Bundesliga'da baya şans verildi kendisine. Açıkçası öyle büyük başarısını göremedim ama sadece Alman eğitimi bile bu ligde fark yaratmaya yeter. En basitinden Erol Bulut.

Umarım gelir ve başarılı olur. Farklı bir şey görmeye ihtiyacımız var.

Konya yenilir de aykut gider inş. Furbolu çirkinleştiren adamlar defolsun gitsin. Ali turan ne lan yıllardır stoper oynatıyor adam allah akıl fikir versin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt