Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zaten genclerin mal kalecisi mallasmasa suan 0-0idi konya uzakdan sut cekmekten baska bisey yapamiyoİlk 30 dakikaya baktım Gençlerbirliği daha iyiydi Konya'nın gol bulmasına şaşırmadım ama Aykut takımlarıın x factorü beş kuruş bişey oynamadan pozisyona giriyor olmaları.
İlk 30 dakikaya baktım Gençlerbirliği daha iyiydi Konya'nın gol bulmasına şaşırmadım ama Aykut takımlarıın x factorü beş kuruş bişey oynamadan pozisyona giriyor olmaları.
Mücahit türk futbol tarihinin görüp göreceği en yeteneksiz forvetlerden biri olabilirla aykut oynatsana lae mücahiti
kadiköyde 11 baslatmasini biliyorsun
futbol edepsizligidir bu yaptigin.
kadiköyde 11 cikardigi adami kendi sahasinda baslatmiyor.Mücahit türk futbol tarihinin görüp göreceği en yeteneksiz forvetlerden biri olabilir
Son 20 dk adamlara tek kale oynama fırsatı verdik bir de yazık vallahikadiköyde 11 cikardigi adami kendi sahasinda baslatmiyor.
su aykutu kac mactir yenemiyoruz, hocaya bravo..
cagne selcuk degisikligi sagolsunSon 20 dk adamlara tek kale oynama fırsatı verdik bir de yazık vallahi
ali turan vallaha billaha futbolcu felan degilBize karşı devleşir ancaali turanin yedigi calima bak stancudanali turan vallaha billaha futbolcu felan degil
aynen ama onunda zamani gecti topu birakir bu sezon baya kotu cunku
su iki takima toplam 4 puan biraktik ya ben yanarsam ona yanarimGençler atar dedik ama cidden yeteneksiz takım ya.