- 9 Ağustos 2011
- 59.453
- 34.149
- 3.408
Net penaltısı verilmedi ts nin
Edit. Diğer acidan yok gibi.
Edit. Diğer acidan yok gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
pozisyon nasıl penaltı değil yav
Ters acısı var orda yok gibi sanki.
pozisyon nasıl penaltı değil yav
ofseidgol mü
Yemin ediyorum Trabzonspor’dan sonra biz geliyoruz taraftar konusunda. Hasbelkader geriye düşersek bütün futbolcular her pas hatalarında ıslıklanıyor falan.Bu kadar negatif enerji yayan, bu kadar kendi takımını baskı altına alan leş bir taraftar dünyada yoktur. Herhangi bir oyuncunun en ufak hatasında hep bir ağızdan Uğultu kopartıyorlar.
Bunları insanların doldurması iyi oldu. Bu maçı alabilirler ama şampiyon olamazlar.
Fener de şampiyon olamayacak. Kadroları leş, iyi form tuttular. Maksimumları bu. Biz minimumumuzla oynuyoruz hala fark atamadılar.
Galatasaray bu ilgin açık ara favorisi... iki üç hafta içinde iyice toparlarız ve sonra arkamıza bakmayız.
enfis bir topcu dogrusumossorosu olan kazanır bu kadar basit
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Konya yı izledim bugün 80. Dakikaydı 1-0 öndeyken kendi topçusunu ıslıkladılar Aykut Kocaman başını salladı yapmayın filan babında. Sonra golü yediler 1-1 bitti. Çok şey biliyor artık taraftar veya çok şey bildiğini sanıyor buna ben ve bizim forumda dahilYemin ediyorum Trabzonspor’dan sonra biz geliyoruz taraftar konusunda. Hasbelkader geriye düşersek bütün futbolcular her pas hatalarında ıslıklanıyor falan.
Belhandası olan da avuçlarmossorosu olan kazanır bu kadar basit
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi