Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Net penaltısı verilmedi ts nin
Edit. Diğer acidan yok gibi.

Göztepe böyle maçları 2-0 gibi kazanıyo.Halil-Jerome ikilisinden biri gol atar..

Bu kadar negatif enerji yayan, bu kadar kendi takımını baskı altına alan leş bir taraftar dünyada yoktur. Herhangi bir oyuncunun en ufak hatasında hep bir ağızdan Uğultu kopartıyorlar.

Bunları insanların doldurması iyi oldu. Bu maçı alabilirler ama şampiyon olamazlar.

Fener de şampiyon olamayacak. Kadroları leş, iyi form tuttular. Maksimumları bu. Biz minimumumuzla oynuyoruz hala fark atamadılar.

Galatasaray bu ilgin açık ara favorisi... iki üç hafta içinde iyice toparlarız ve sonra arkamıza bakmayız.

pozisyon nasıl penaltı değil yav

Penaltı verse sesimi çıkartmam ama ayağını uzatmasına rağmen basmıyor. Dokunuyor. Adamın ayağı gördüğüm kadarıyla Sörloth’un ayağının yanın dokunuyor. Üstüne basma yok. Sörloth kendini atıyor. O dokunuşla düşülmez. Sert vursa bile o şekilde düşülmez. Ben bize olsaydı bile devam derdim. Bana hiç inandırıcı gelmedi.

Sent from my iPad using Tapatalk

Göklere çıkarılan Başakşehir ve Trabzonspor ile aynı puandayız. Üstelik hakemler tarafından bir kaç puanımız da çalındı.

Besiktas ve Fenerde bi puan kayipi yasasa ki Fener Kayserispor ile karsilasacak maalesef ama olsa ne guzel olur dimi!

Yalnız gidişat fenerin nisanda şampiyon olacağı yönde.acilen kendimize gelip en azından ortalama bi top oynamalıyız

Yillar sonra 4-3-1-2 oynayan bir takim izledim Türkiye liginde

Göztepe iyi mucadele etti ve hak etti

Bu kadar negatif enerji yayan, bu kadar kendi takımını baskı altına alan leş bir taraftar dünyada yoktur. Herhangi bir oyuncunun en ufak hatasında hep bir ağızdan Uğultu kopartıyorlar.

Bunları insanların doldurması iyi oldu. Bu maçı alabilirler ama şampiyon olamazlar.

Fener de şampiyon olamayacak. Kadroları leş, iyi form tuttular. Maksimumları bu. Biz minimumumuzla oynuyoruz hala fark atamadılar.

Galatasaray bu ilgin açık ara favorisi... iki üç hafta içinde iyice toparlarız ve sonra arkamıza bakmayız.
Yemin ediyorum Trabzonspor’dan sonra biz geliyoruz taraftar konusunda. Hasbelkader geriye düşersek bütün futbolcular her pas hatalarında ıslıklanıyor falan.

Yemin ediyorum Trabzonspor’dan sonra biz geliyoruz taraftar konusunda. Hasbelkader geriye düşersek bütün futbolcular her pas hatalarında ıslıklanıyor falan.
Konya yı izledim bugün 80. Dakikaydı 1-0 öndeyken kendi topçusunu ıslıkladılar Aykut Kocaman başını salladı yapmayın filan babında. Sonra golü yediler 1-1 bitti. Çok şey biliyor artık taraftar veya çok şey bildiğini sanıyor buna ben ve bizim forumda dahil

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt