Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yemin ediyorum Trabzonspor’dan sonra biz geliyoruz taraftar konusunda. Hasbelkader geriye düşersek bütün futbolcular her pas hatalarında ıslıklanıyor falan.

Arada ciddi fark var aslında. Bizde de yuhalamalar oluyor ama aslında taraftar sabırlı. İki senedir kaç berbat deplasman futbolundan sonra takımı çiçeklerle karşılayan bir grup vardı. Deplasmanda oynadığımız maçları Trabzon oynasa taraftarı bırak çiçekle karşılayıp moral vermeyi, dövmeye kalkarlardı.

Oysa Trabzon’lular maksimumunu veren kadroya düzgün destek olamıyorlar. Tersine bence net etkileri negatif... Adamların kadroları harbiden kötü. Uğurcan, Sosa ve Nwakayeme’yi çıkart küme düşebilirler.

Antalya’nın 3 numarası muhteşem bir defans yaptı. Yuh!

BJK ikiyi buldu. Bu Antalyaspor’lu oyuncular ne yapıyor? Adamın önüne topu bıraktı??? Vur gitsin, manyak mısın?

Herkes zamanında ts ye methiyeler düzerken ligi max 3.bitirirler diyordum. Ligin en kötü başlangıcını yapan Galatasaray ve müthiş top oynayan Ts an itibariyle aynı puandalar

Alanya, Başak'ı ezmiş resmen. Şanssızlık yaşamışlar. Başakşehir zorlu fikstürü atlattı bu arada. Bizim maç dışında zor denecek maçı yok. Alanya,Malatya dahil tüm zirve ekipleriyle oynadılar.

İlk devreyi zirvede kapatırlarsa şaşırmam.

Yemin ediyorum Trabzonspor’dan sonra biz geliyoruz taraftar konusunda. Hasbelkader geriye düşersek bütün futbolcular her pas hatalarında ıslıklanıyor falan.

Siz maç izlemiyorsunuz yahu...
Bu belhnada denen yetersiz diğer üç büyük takımda oynasa çokdan satılmışdı..

Bizde tepki verecek taraftar olsa bu çapsız yöneticiler transfer dönemlerinde bu kadar rezilli yaşatmazlardı.

Adamlar göstere göstere sürekli aynı hataları yapıyor taraftar hala şakşakcı..
Bırakın bu işleri..
4 büyükler işinde en kötü taraftara sahibiz.Adamlar hakemler üzeründe inanılmaz baskı kuruyorlar.
Şu trabzon kadar olamıyoruz.
Kıçıkırık bir penaltı pozisyonu ile ortalığı ayağa kaldırabiliyorlar.Yöneticileri hemen taraftar tepkisine kalmadan sert tepkileri verebiliyorlar.
Bizim çapsızların yatacak yeri yok.

Bu arada bu yazdıklarımın çoğu sana karşı yapılmış bir yorum değil.

Alanya-Başakşehir'in özetini yeni izledim. Son 3 yılda bu kadar tek kaleye yıktığımız büyük maç hatırlamıyorum, soranlara oyunu domine ediyorlar dersiniz.

Koita Malatya'ya bir tane salladı bu arada. Tahmin edildiği üzere güzel havada, keyifli bir maç oluyor.

Ya arkadaş bu emre beleşogluna hâlâ kırık kaburgasıyla oynayacak deniyor. Bizimle toshack mı geçiyorlar bunlar? Kırık kaburgayla bir insan maça çıkabilir mi!

Quaresma fb macinda yokmus

Malatya çevir şu maçı.

töre, fofana ve tozlu girerse belki 1 gol bulur malatya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt