Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
.Kesin ligden düşer gözüyle baktığım Göztepe sadece 3 puan gerimizde şimdi.
sent via GSC
Vahide mi yoksa heybetli 1 zenci erkek mi ?türk
ismi vahide
Dün konyanin attığı golün neresi ofsayt hala cozemedim
Bu Fırat çok büyük otostop çocuğu fenerede ofsayttan penaltı vermişti rize macindaKimse cozemedi ki ofsayt olmasi icin herhangi bir sebeb yok idi.
sut cekilirken kalecinin önünü kapatip offsayt'da olursan offsayt diye gecerli oluyor posisyon. hakem yumusagi da önünü kapatti diye karar verdiKimse cozemedi ki ofsayt olmasi icin herhangi bir sebeb yok idi.
Iyicde top adamın gerisinden gidiyor. Önünden geçse eyvallah derdimsut cekilirken kalecinin önünü kapatip offsayt'da olursan offsayt diye gecerli oluyor posisyon. hakem yumusagi da önünü kapatti diye karar verdi
Iyicde top adamın gerisinden gidiyor. Önünden geçse eyvallah derdim
Fırat bence kendine göre uydurmuş fbjklı zaten kendisi. Çocuğu fener formasıyla geliyor stadakonyali oyuncudada suc var bence. bi an durup kosmaya devam etti. o kücük durmayi yapmasaydi yumusak firat'da kusur bulamayacakti.
tomas kötü kadro cikarmis
olmamis
Kazma Bahadir ve Tarik cöpünü 11 baslatmis. Bir de Atif oynamis. Bu takimin herhangi bi maci kazanmasi tarihi basari olurdu.Oha! Şimdi gördüm. Futbol katili tarık çamdal 82 dakika sahada kalmış. Tomas’dan teknik direktör olmaz maalesef.
Şu kadar organize golü en son ne zaman atmışızdır acaba.
Mancini hocam zamanı falandır herhal.