- 18 Temmuz 2009
- 82.084
- 239.799
- 5.263
Şampiyon olacaklar diyordun.Alanya'nin ilk haftalardaki balonu patladi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şampiyon olacaklar diyordun.Alanya'nin ilk haftalardaki balonu patladi.
Zorbay Küçük açık ara ligin en iyi hakemi şuan.
Fena düstüler. Ikinci yarida Antalya daha fazla sut cekmis. Fizik gücleri yetmez olduŞampiyon olacaklar diyordun.
Hatasından döndü kimisi vara bile gitmiyor ben en iyisini bilirim diye takılıyor.herif uydurma penalti caldi nesi iyi ahborb
Hatasından döndü kimisi vara bile gitmiyor ben en iyisini bilirim diye takılıyor.
Katılmıyorum her hakemin maç içindeki hatalarını tek tek inceleyeceksek en az hata yine bu hakemde çıkar. Bu hakemi PTT ligine göndereceksek vay bu ligin haline o zaman.vardaki kimse o dondurdu hatadan orda gormedigi seye alanyalilar bagirmasin diye penalti calan adamdan hakem olmaz o posyondan 5 dk once orta sahada h. ozmerte de bi tane el caldi halbuki gobegine carpmisti herifin. onu da gormemisti. boyle hakemleri pttye shutlamali.
Başkanı değiştirmeyene müstehak..Dosuyolar bize maalesef :crushed:
Forvet sıkıntımız var bu sezon, Muriqi cok iyiydi yeri doldurulamaz adamlardan. Devre arası birini almamız lazım. Her yerden Ocak ayini bekliyorum renktas, gs rize askerlik...Başkanı değiştirmeyene müstehak..
Hayırlısıyla tezkereni al gerisi faso fiso da sen yazıcı falan mısınForvet sıkıntımız var bu sezon, Muriqi cok iyiydi yeri doldurulamaz adamlardan. Devre arası birini almamız lazım. Her yerden Ocak ayini bekliyorum renktas, gs rize askerlik...
yazdim 2 oldu @Ozan Puki @Hidayet Sarıdağbecekeye son dk yenilen pasanin bu macta yenilmesi hayli komik olur (!)
Sözlerinize dikkat edin lütfen, köpek rize falan ne oluyor...Oh iyi oluyor köpek rizeye bal ligine kadar düşsünler