Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ligin ilk yarısının son hafta maçı için kafileye Aksel Aktaş, Artem Kravets, Barış Emirhan Doğan, Dja Djedje, Doğan Alemdar (kaleci), Emirhan Civelek, Emre Demir, Eray Özbek, Ercan Çifci, Furkan Polat, Hakan Arıkan (kaleci), Hasan Hüseyin Acar, İsmail Çipe (kaleci), Mert Kula, Osman Can Çötür, Ömer Uzun, Selahattin Seyhun, Ümran Zambak, Yasir Subaşı ve Ziya Alkurt dahil edildi.
8-0 falan biter
kayserispor bitti

Allah Galatasaray ve Ankaragücü taraftarlarına sabır versin. Ankaralı bir Galatasaraylı olarak farklı bunalımlar içindeyim.

Ankaragücü her hafta bizimle oynasa ligde kalır.

memleketinin takımını tut!!!

Ahmet Gökçek gelene kadar tutardım zaten. Sonra kulübü hortumlayınca izlenebilecek pek bir şey kalmadı. Bu yıl kombine almayı düşündüm 1000 liradan kombine başlattı herifler, sanki Şampiyonlar Ligi oynayacaksın anasını satayım. Gerçi sonradan 600 liraya indirmişler de vaat edilene o bile çok.

Ahmet Gökçek gelene kadar tutardım zaten. Sonra kulübü hortumlayınca izlenebilecek pek bir şey kalmadı. Bu yıl kombine almayı düşündüm 1000 liradan kombine başlattı herifler, sanki Şampiyonlar Ligi oynayacaksın anasını satayım. Gerçi sonradan 600 liraya indirmişler de vaat edilene o bile çok.

Sadece Osmanlisporun baskani degil miydi o yav

Bende ankarali bir galatasarayli olarak genclerbirligine de sempatim var

82'
A.Gücü 1-2 Denizli

90'da Kitsiou ile 2-2 is loading...

Sadece Osmanlisporun baskani degil miydi o yav

Bende ankarali bir galatasarayli olarak genclerbirligine de sempatim var

Melih Osmanlıspor'u (eski adıyla Ankaraspor) sömürdü başkanlığı bitene kadar, küçük oğlu Ahmet'e Ankaragücü'nü peşkeş çekti. Başakşehir İstanbul ve hükümet takımı olduğu için daha göze battı ama Gökçek sülalesinin Ankara'daki futbol kulüplerinden edindiği kazanımın yanında Başakşehir'in aşırdığı devede kulak kalır.

Scarione bir tane daha astı bu arada, 2-2.

34'lük Scarione bile futbola döndü, bizim cesetler hala rezil.

kayseride genc herifler var
bizim ismail ve emirhan da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt