- 26 Kasım 2012
- 185.624
- 258.365
- 5.998
herifin eline fln degdigi yok konyalilar golu iptal ettirmek icn takla atiyor ne bicim spor oldu bu yaw.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
konuşmaların yayınlanması lazım artık çünkü göz göre göre şike bunun adıVar sistemini g.t lerine monte etsinler. Böyle kolay mi oyundan atılmak. Hicde sevmem jahovici bu arada
Ben susarimda Cisse susmadi

alanya çok şanssız. Bu sene özellikle evindeki bir çok maçta 20'den fazla şut çekip kazanamadı. Rahatlıkla 32-33 olması lazımdı.
İnşallah Konya denen oğlancılar küme düşer. Her maç Galatasaray'a oynayıp fenere yeniliyorlar. Rize - Konya - Kasımpaşa düşmeli.
Aykut kocaman ve ekibine diyorum bütün Konya'ya söylediğim anlaşılmasın. Konya'nın yarısı zaten seküler insanlardır.
Firavunun laneti bırakmıyor yakalariniPapis cisse jr fernandes a.s mukemmel bitiris hak etti maci alanya. Konya aykutu derhal kovmali bu kadar tek tipli bir oyun mantigi kabul edilemez.
antalyaspor taraftarının söylediğine göre antalya yok olmaya gidiyor.. başkan önceki dönem hayvan gibi borç yapmış.. Geçen sene de parasını kurtarmak için yeniden gelmiş. Şu anda tek amacı parasını kurtarıp sene sonuna doğru kaçmak.
bu sene sanırım düşme yarışı olmayacak. Kayseri,Antalya,Ankaragücü düşmeye ve hatta yok olmaya gidiyor. Ankaragücü transfer yasağını açarsa belki tutunabilir. Diğerleri baş aşağı gidecek.
pislik rize kulubu de dussun
Konya, Paşa ve Rize yırttı.imkan vermiyorum. Bu üç takım kötü durumda. Rize'nin dehşet parası var. En rahat kulüplerden. Keşke.