Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz bu listede nasıl yokuz lan diye kontrol ettim. Konya,Malatya ve Ankara dışında öne geçtiğimiz hiçbir maçta puan kaybetmemişiz. 6 puan yani. Bir de Brüj var tabii. Bu 4'ünü son dakikada kaybettik diye öyle bir algı oluşmuş ki kafamda 15 puan falan bıraktık sanıyordum.

Biz bu listede nasıl yokuz lan diye kontrol ettim. Konya,Malatya ve Ankara dışında öne geçtiğimiz hiçbir maçta puan kaybetmemişiz. 6 puan yani. Bir de Brüj var tabii. Bu 4'ünü son dakikada kaybettik diye öyle bir algı oluşmuş ki kafamda 15 puan falan bıraktık sanıyordum.

konyamın peşini sal artık

Çünkü diğer maçlarda bırak öne geçmeyi neredeyse gol bile atamadık :)

Bu rezil futbol da emeği olan herkes bir an evvel defolsun!

Bizim kayıplar da tam enayi kayıpları , bizim 6 puan bunların yaşadığı 10 puana eşit

Dünyanın en güzel ligi geri döndü..
Konya yeni forvet almış
EOfyk51X4AAcRDh.jpg

EOfylelXUAARUMB.jpg

kesin konya yenilir, angutu kovarlar ve yeni hocayla bizim maça çıkarlar.gerçi anguta şansımız tutmuyor son maçlarda.hangisi iyi olur bilmiyorum.

Ankaragücü tokatlarsa bu konya bizim maça ölüm kalım kafasıyla çıkabilir yeni hocayla da çıkabilir. Mıy mıy oynayıp berabere filan kalsınlar ya da konya kazansın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt