Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hikmet karaman varken niye bu copu aldilar

ß. Gurler ligin iyi kanat oyuncularından. Büyük takımlar için iyi bir alternatif olur ama ilk 11e giremez

Trabzon 3 tane salladı bile ilk 30 dakika içinde.İyi atlattık o deplasmanı beraberlikle.

Rahmetullah oyuna girse gol atacak ama almiyor.

Gol boldrine yazılır Rizedeki boldrin bile bizim Belhanda'dan on gömlek üstün üstelik aynı yaştalar

🚨 | Daha önce Milan Skoda ile Gençlerbirliği’nin anlaştığı haberini vermiştik. Oyuncu ani bir şekilde Rizespor’a transfer oldu. Vedat Muriqi, Gençlerbirliği’nde oynadığı dönem bedelsiz bir şekilde Rizespor’da transfer olmuştu.

👊🏻 | Gençlerbirliği taraftarının Şahin Kartal’a tepkisi büyük. Şahin Kartal’ın bir an önce istifa etmesi isteniyor. Türk futbolu böyle ilerlemez. Baba-oğul ilişkisiyle futbola yön veriyorlar. Şahin Kartal’ın istifa etmesi artık böyle bir düzenin olmaması gerekiyor.

🚀 | Galatasaray-Fenerbahçe arasında yaşanan Vedat Muriqi transfer yarışında sergilediği tutum göz önüne alındığında Hasan Kartal’ın durumu açıkca ortaya çıkıyor.

Mensah bizi macta cezali duruma düsmüs. Haftaya FB-Kayseri maci olsa kesin satti derdik.

Kayseri'nin eksiğini falan düşüneceksek biz bitmişiz okeye dönüyoruz. İç sahada 1 puan bile bırakma lüksümüz yok.

Gençlerbirliği Antep maçının görüntülerini izliyorum şu an beinde....

Mete Kalkavan açık açık hakem şikesi yapmış Gençlerbirliği lehine. Bu kadar net hakem şikesi az rastlanır vallahi. Acaba şike mi yaptı sorusunda bile yer bırakmamış Kalkavan beyefendi

Gençlerbirliği Antep maçının görüntülerini izliyorum şu an beinde....

Mete Kalkavan açık açık hakem şikesi yapmış Gençlerbirliği lehine. Bu kadar net hakem şikesi az rastlanır vallahi. Acaba şike mi yaptı sorusunda bile yer bırakmamış Kalkavan beyefendi

Az önce arkadaşım izletti görüntüleri hakaten skandal kararlar var..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt