Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Resit akcay ikinci yarıda takımını iyi top oynattı. Bakalım nolacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
son 20 dakika aşırı kötüydüler Paşa da ileride etkisiz olduğu için atamadı şu oyuna 1 puan kötü değil yinedeResit akcay ikinci yarıda takımını iyi top oynattı. Bakalım nolacak
İyi oldu, Paşa rahatlamadı Ankaragücü umutsuz kalmadı. Fener maçına zımba gibi bir Ankaragücü bekliyorum.son 20 dakika aşırı kötüydüler Paşa da ileride etkisiz olduğu için atamadı şu oyuna 1 puan kötü değil yinede
son 20 dakika aşırı kötüydüler Paşa da ileride etkisiz olduğu için atamadı şu oyuna 1 puan kötü değil yinede
direkt oyun yani topu kapınca atağa hızlı çıkan bir takım olabilirlerse çok can yakabilirler ama Scarione falanla bu iş olmaz. Hücuma aldıkları adamlar fena değil keşke birde iyi bir orta saha alsalarmışİyi oldu, Paşa rahatlamadı Ankaragücü umutsuz kalmadı. Fener maçına zımba gibi bir Ankaragücü bekliyorum.
PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İyi oldu, Paşa rahatlamadı Ankaragücü umutsuz kalmadı. Fener maçına zımba gibi bir Ankaragücü bekliyorum.
PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Babel
Belhanda
Feghouli
Maicon
Diagne
Bu oyunculardan nasil kurtulabiliriz sence, bu 5 oyuncudan 10m euro gelebilirmi?
Transferi %90 oraninda yaz döneminde en erken bitiren Alanyaspor oldu. Kritik transferlerin hepsini erkenden bitirdiler.Alanya'nın bu yıl attığı gollerin yarısı boş kaleye heralde. Zaten geçen yıl şartlara göre Malatya'daki oyunundan bu yıl Alanya'da oynattığı top arasındaki gece gündüz farkından Erol Bulut'un ne kadar becerikli bir adam olduğu anlaşılıyordu ama 2 yıldır 2 farklı takımda bu kadar istikrarlı başarılı olarak ne kadar güvenilir olduğunu da ispatladı. Allah'tan Akoç bir akıllılık yapıp bu dengeli futbol adamı yerine yangıncı, karıcı Ersun'u seçmiş. Cebindeki Alman pasaportu ve altyapısına bakarsak da Fatih hocadan sonra Avrupa çapında bir Türk antrenörü çıkarsa bu anca Erol Bulut olur gibi gözüküyor.