Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.938
- 48.269
- 4.933
Gelecek sene pesine dusecek takimlar.Kayseri düşsün de Mensah'a en ucuza çökelim.
Basaksehir
Besiktas
Fenerbahce
Kasimpasa
Trabzonspor
Bu besinden birinde olacaktir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelecek sene pesine dusecek takimlar.Kayseri düşsün de Mensah'a en ucuza çökelim.
Kasımpaşa, Rize ve Kayseri düşmesini istediğim takımlar. Hele şu Paşa kesin düşsün yav ucu ucuna düşecekler yada kalacaklar kalan maçları zor ama ivme kazandılar. Konya, fb maçını kazanırsa çıkışa geçer artık son kurşun böyle kötü, eksiklerle dolu fbyi yenip özgüven kazanırlar. Kayseri'nin kurtarma olasılığı bence yok en merak ettiğim takım ise Ankaragücü
Kayseri'nin küme düşmesini niye istiyorsun renktaş son 6 maçta 6 galibiyetimiz var onlara karşı. fenerden de sürekli puan alıyorlar. Ben düşmelerini istemezdim şahsen.Kasımpaşa, Rize ve Kayseri düşmesini istediğim takımlar. Hele şu Paşa kesin düşsün yav ucu ucuna düşecekler yada kalacaklar kalan maçları zor ama ivme kazandılar. Konya, fb maçını kazanırsa çıkışa geçer artık son kurşun böyle kötü, eksiklerle dolu fbyi yenip özgüven kazanırlar. Kayseri'nin kurtarma olasılığı bence yok en merak ettiğim takım ise Ankaragücü
Gelecek sene pesine dusecek takimlar.
Basaksehir
Besiktas
Fenerbahce
Kasimpasa
Trabzonspor
Bu besinden birinde olacaktir.
muazzam yetenek ama karakter olarak sorunlu. Top ayağındayken şov yapıyor, rakipte olunca eli belinde. Ayağına gelince de mutlaka 2 dripling, çalım deniyor..
Terim onu eğitebilir mi? Zor. Yaparsa büyük iş olur tabi.
Ünal hoca ülkede en sevdiğim teknik adam diyebilirim keşke Rize'ye gitmeseydi ama doğruya doğru düşmezler. Konya'nın iş bilmez yönetimi yüzünden oraya gitmedi kendi ayaklarına sıktılar bakalım Bülent Korkmaz kurtarabilecek mi? Fbye kaybederlerse yollar ayrılır zaten. Ankaragücü'nün ne yapacağı hiç belli olmaz iyi oynuyorlar Beşiktaş ve Fener maçlarını izledim iki maçtada baya iyi oynadılar benceben kayseri'yi severim ama malesef kurtarma şansları yok. Ankaragücü de zor görünüyor. Maçları zor. Son takım Paşa veya Konya olacak gibi hissediyorum. Rize kalır gözüküyor. Kadrosu aşırı iyi, Ünal hoca da ufak dokunuşlarla 40 puanın üstüne çıkarır.
Ünal hoca ülkede en sevdiğim teknik adam diyebilirim keşke Rize'ye gitmeseydi ama doğruya doğru düşmezler. Konya'nın iş bilmez yönetimi yüzünden oraya gitmedi kendi ayaklarına sıktılar bakalım Bülent Korkmaz kurtarabilecek mi? Fbye kaybederlerse yollar ayrılır zaten. Ankaragücü'nün ne yapacağı hiç belli olmaz iyi oynuyorlar Beşiktaş ve Fener maçlarını izledim iki maçtada baya iyi oynadılar bence
Renktaş ben o açıdan bakmıyorum futbol şehri falan değil Kayseri. 1 liraya bilet yapıyorlardı yine stad bomboştu. 2013te süper kupa maçına gitmiştim harbiden güzel stadları var ama hakkını veremiyorlar. Konya, Ankaragücü falan tribün kültürü olan harbiden şehir takımları stadı dolduruyorlar.Kayseri'nin küme düşmesini niye istiyorsun renktaş son 6 maçta 6 galibiyetimiz var onlara karşı. fenerden de sürekli puan alıyorlar. Ben düşmelerini istemezdim şahsen.
Ahlayip vahlayacak oyuncu degil bence avrupayi dogru tarayabilirsek 500 bine ayni kalitede daha gencini bulabiliriz.Ya Fener ya da biz alabiliriz. Belki Trabzon örtülü ödenekten para koparıp 2 milyon verdikleri adamı 1 milyon gibi gösterirlerse onlar da işe dahil olabilirler. Gerisinin vereceği para Mensah'ın mazotuna yetmez. Bir adam gidip Galatasaray-Fener arasında tercih durumunda kalıp şu Fener'e gidiyorsa da Allah yolunu açık etsin. O kafayla çok daha uzun süre futboldan ekmek yiyemez zaten.
hasan kartalda kamuflaj giymiş bulamadım gerçi onu