Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz sezona sadece Erenle girmişken Alanya Cisse'yi beleşe aldı.

Herif 2 yılda 40 gol attı şu ana dek, kaçırdıklarını saymıyorum bile.

Fırsat transferi yapmayı bile beceremiyoruz ne rezil bir takımız.

Sağlıklı Falcao Alanya'da olsa 2 sezonda 50 gol de atardı. Cisse'nin hakkını yemeyeyim de özellikle bitirici vuruşta bayağı posası çıkmış halde oynuyor şu anda. Ona rağmen adamlar 2 bek, 1 kanatla (Fernandes daha bizim Onye gibi golcü özellikli) o kadar besliyorlar ki adamı, herif girdiği pozisyonların zekatını atınca bile gol krallığına yürüyor. Tüm ligde 9 numarasını Alanya ve Beşiktaş kadar net besleyen 3. takım yok. Sörloth başka bir insan azmanı olduğu için onu saymıyorum. Ama Cisse'nin bu kadar gol atmasında kendi yeteneğinden de öte Alanya'nın oyun tarzının çok etkisi var. Bizde şu takımla oynasa en iyi ihtimal Falcao'nun rakamlarını yakalardı o da.

Sağlıklı Falcao Alanya'da olsa 2 sezonda 50 gol de atardı. Cisse'nin hakkını yemeyeyim de özellikle bitirici vuruşta bayağı posası çıkmış halde oynuyor şu anda. Ona rağmen adamlar 2 bek, 1 kanatla (Fernandes daha bizim Onye gibi golcü özellikli) o kadar besliyorlar ki adamı, herif girdiği pozisyonların zekatını atınca bile gol krallığına yürüyor. Tüm ligde 9 numarasını Alanya ve Beşiktaş kadar net besleyen 3. takım yok. Sörloth başka bir insan azmanı olduğu için onu saymıyorum. Ama Cisse'nin bu kadar gol atmasında kendi yeteneğinden de öte Alanya'nın oyun tarzının çok etkisi var. Bizde şu takımla oynasa en iyi ihtimal Falcao'nun rakamlarını yakalardı o da.
Biz de özellikle geçen sezon çok pozisyona sokuyorduk yav forveti.

Alanya ok ama sıfır yerine bir her türlü daha iyi olurdu.

Biz de özellikle geçen sezon çok pozisyona sokuyorduk yav forveti.

Alanya ok ama sıfır yerine bir her türlü daha iyi olurdu.

Vardı Diagne'nin kaçırdığı 3-5 abuk pozisyon. Ama Garry'nin ilk sezonunda gol atmayı keşfetmeden önceye kadar santraforu istikrarlı şekilde besleyebildiğimiz pek dönem hatırlamıyorum. Mariano Diagne'yi bulunca her maç 1-2 tane ceza sahasına şişiriyordu ama onun dışında en çok gol atan Gomis'in misal attığı gollerin çoğu hayvani fiziksel özelliğiyle ite kaka attıklarıyla, Diagne-Falcao'nun attıklarının yarısı penaltıydı. Ki Gomis bile bilhassa Fatih hocamız geldikten sonra antrenman hak getirdiğinden ilk yarıda attığının yarısını atabilmişti anca 2. yarıda. Bizde Feghouli'nin ayağı zaten çizgiye basmıyor, Onyekuru hayatında pas atmamış, 10 numaralar trajikomik, savunmalar da 90 dakikanın 85'i gömüldüğü için 6 numara arkaya top atamıyor. Beklerden biri yarım ayak oynuyor, öteki yarım beyin. Bu şartlarda santraforun Benzema gibi bir şey olması lazım ki kendini zorla pozisyona soksun. Alanya'nın duran topları olduğu gibi akan oyunu da daha önce 20 kere çalışılmış organizasyonlar. Bir yerde bu kadar emek, diğer yerde bu denli tembellik varken 9 numaradan sürekli gol ve pozisyon beklemek de çok gerçekçi olmuyor tabi.

Gun Bugundur @Ünsal Vardar @Ibrahim Özveren @Ahmet Ulukırlı @Can BÜYÜK

1593941548806.png

Bence Ersun Yanal gelir artık. Bu sene stadda yapıldı. Mehmet Sepil hep genç hocalarla bir şeyler denedi ama olmadı. İlhan Palut tam oldu dedik, son maçlarda kötü.

Ersun Yanal zaten İzmirli.

Bence Ersun Yanal gelir artık. Bu sene stadda yapıldı. Mehmet Sepil hep genç hocalarla bir şeyler denedi ama olmadı. İlhan Palut tam oldu dedik, son maçlarda kötü.

Ersun Yanal zaten İzmirli.

Ersun, is yapar gibi. 7-8m euroyla kadro kurulur

@Onur Yücel Fuat Capa 2,11 puan ortalamasi yapmis. Tamer Tuna ise 1,77. Bu ikisi epey iyi sonuclar cikardi kendi seviyelerine göre.

evet. Kadronun neredeyse çoğunun sözleşmesi bitiyor. Yabancıların hemen hepsi gidecek gibi. Ersun kendi kadrosunu kurar. Ersun zaten Göztepe'den iyi takıma gidemez şu anda.

Lung

Gassama - Ahmet Calik - Titi - Emir

Poko - Transfer

Transfer - Transfer - Halil

Transfer​

@Onur Yücel Fuat Capa 2,11 puan ortalamasi yapmis. Tamer Tuna ise 1,77. Bu ikisi epey iyi sonuclar cikardi kendi seviyelerine göre.

fuat çapa'dan hiç beklemiyordum valla. Hatta geldiğinde herhalde düştüler, gelecek sezonu düşünüyorlar falan dedim. Adam kaç senedir alt ligde çalışıyordu.

Bu sezonun en şaşırtıcı hocası tartışmasız.

bence serdar gürler kalır, halil gider. Halil çok kötü kaç aydır. Ben olsam Castro'yu da tutarım bir şekilde. Ersun gelirse sistemine uyar. Tempolu.
Serdar, Soner, Berkan ve Titi devam eder bence duruma göre. Castro, Beto ve Napoleoni yeni yapilanmadan dolayi gönderilir.

XXX
Gassama Titi Alpaslan Berkan
Soner XXX
Serdar XXX XXX
XXX

XXX
Murat Atinc XXX XXX
Poko Borges
Halil XXX Tripic
Wilczek

7-8 saglam oyuncu almalari lazim.​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt