Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serdar, Soner, Berkan ve Titi devam eder bence duruma göre. Castro, Beto ve Napoleoni yeni yapilanmadan dolayi gönderilir.

XXX
Gassama Titi Alpaslan Berkan
Soner XXX
Serdar XXX XXX
XXX

XXX
Murat Atinc XXX XXX
Poko Borges
Halil XXX Tripic
Wilczek

7-8 saglam oyuncu almalari lazim.​

iyi kadro. Ersun aslında iyi oyuncular bulurdu eskiden, son yıllarda yapamıyor. 4-5 iyi isim bulursa Avrupa'ya oynar.

Göztepe Başkan Vekili Talat Papatya: "İlhan Palut'la yola devam ediyoruz, istifa kabul edilmedi." (beIN Sports)

Rize'nin düşmesi mümkün değil ya bir kez Kayseri ve Konya'nın fikstüre bakmanız yeterli.. A.gucu de zaten gitti gibi dünkü yenilgiyle..

Rize'nin düşmesi mümkün değil ya bir kez Kayseri ve Konya'nın fikstüre bakmanız yeterli.. A.gucu de zaten gitti gibi dünkü yenilgiyle..
diyorum ya abi rize daha hiç maça çıkmasın kalan haftada bunlar birbirini düşürecek zaten bu maçı kazanırlarsa ilk 10a girer rize

diyorum ya abi rize daha hiç maça çıkmasın kalan haftada bunlar birbirini düşürecek zaten bu maçı kazanırlarsa ilk 10a girer rize

hiç bakmamıştım fiksturlere 2si de hem başak hem ts ile oynayacakmis bir de üstüne kayseri rizeye gidiyor .. konya zaten bugün yenemezse direk yolcu

Can bu tavrın da tuhaf doğrusu aslolan Galatasaray'dir her daim..ben doğma büyüme Orduluyum öyle İstanbul Ankara'dan gurbetcilik yapmıyorum yani..buna rağmen ordunun Cimboma cektirdiklerini görünce düşsün köpekler dedim nasıl beddua etiysem BAL ligine kadar indi takim

Can bu tavrın da tuhaf doğrusu aslolan Galatasaray'dir her daim..ben doğma büyüme Orduluyum öyle İstanbul Ankara'dan gurbetcilik yapmıyorum yani..buna rağmen ordunun Cimboma cektirdiklerini görünce düşsün köpekler dedim nasıl beddua etiysem BAL ligine kadar indi takim
abi sen ordulusun ben rizeliyim işte :puhaha:
şaka bi yana bu şekilde bakmamalısınız bence şehrimi ve futbolu seviyorum, her zaman da desteklerim galatasaray ayrı rize ayrı abi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt