Mehmet Ses
Aslan Üye
- 28 Ocak 2016
- 9.162
- 6.331
- 983
Türkiye kupasını hamsiler kazaninca 5. uefa'ya gidiyormuydu yaff? Hey gidi hey, nelerin hesabini yapmaya basladik ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de öyle biliyorum ya da Alanya kazanır kupayı ve ligi de 4. Bitirirse yine 5. Takım giderTürkiye kupasını hamsiler kazaninca 5. uefa'ya gidiyormuydu yaff? Hey gidi hey, nelerin hesabini yapmaya basladik ya
Doğru.5.gidiyor hatta ts cezası onanırsa eğer yanlış bilmiyorsam 6.sıra da gidiyor. Haa yine de 3.olmak en iyisi.
ŞL ön eleme oynama fırsatı, elensen bile direkt al gruplarına gidiyosun
Doğru.
Bu dediklerin gerçekleşse bile biz yine 7. Olur gidemeyiz Fener Antalya Sivas Beşiktaş gider5.gidiyor hatta ts cezası onanırsa eğer yanlış bilmiyorsam 6.sıra da gidiyor. Haa yine de 3.olmak en iyisi.
ŞL ön eleme oynama fırsatı, elensen bile direkt al gruplarına gidiyosun
Geçen sene konya hüseyin göcek in rezil penaltısıyla bizden son dakikada 1 puan almıştı..
Şimdi yine hüseyin göcek in tartışmalı son dakika penaltisiyla ligden düştüler belki de..
Geçen sene bildiriyle korudukları hakemler bugün kendilerini bitirdi
cok iyi olmus s gitsinler
Konudaki yorumlar üzüntü verici. Bir GSli Konya'nın düşmesini neden ister anlamış değilim.
![]()
Konya dursun ahbap.
ya gitsin yaw alttan abuk subuk umraniye fln gelecek
Olmaz. Zaten Zümraniye'nin şansı yok. Karagümrük'ün var.
13 takim arasindan Konyadan daha it 7-8 takim daha var.tm iste ne ki o ziraat cupta karsimiza cikan garip takimlar gibi
konya it oglu it bi camia defolmalari sart. rizeninde
13 takim arasindan Konyadan daha it 7-8 takim daha var.
wow attim ama kim ki konya rezil bi takim rize 1 konya 2dir Yhaw!!!!!!!!!
ya gitsin yaw alttan abuk subuk umraniye fln gelecek
Olmaz. Zaten Zümraniye'nin şansı yok. Karagümrük'ün var.
Fiskos etmeniz beni sevindirmektetm iste ne ki o ziraat cupta karsimiza cikan garip takimlar gibi
konya it oglu it bi camia defolmalari sart. rizeninde
Fiskos nedirFiskos etmeniz beni sevindirmekte
Munazara etmek gibiFiskos nedir
Ozeldeki sualimi yanitla !!Munazara etmek gibi