Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rize'de hemfikiriz. 5 tane daha varmis. Toplamda 6.

Antep (Fener'e surekli yenilen bir sehir. Eskisi de boyleydi yeni takimi da boyle)

Malatya (3 lig macinda da disarda yenemedik. Bunlarin baskani da bir uyuz. Bizi yendikten sonra skorbordda 6-0 mi ne yazmislardi.)

Pasa (Fener'e surekli yatan 1 takim daha. Daha bu sene yeni yendiler. Ondan once 11-12'de yenmislerdi en son. Bugunku pushtluklarini da kiniyorum)

Alanya ( Hasan Cavusoglu fenerli. Akbaba'da kazik soktular. Pis fbli Erol da mevcut. Burada da surekli yenilmeye basladik)

Sivas (Zorlandigimiz 1 Anadolu lokasyonu daha. Mecnun hala duruyor)

Konya'nin deplasmani digerlerine gore rahat bayagi dusmesini istemem.
Sivas'ta bulunan biri olarak şunu söyleyebilirim Sivas taraftarı fenere her yıl yattıklarını kabul etmiş vaziyette
3 yıldır statta 4 büyüklerin ve başakşehirin maçlarını izlerim Sivas hepsine aslan kesilir fenere gelince süt dökmüş kediye döner.
Malatya deplasmanımızda da son 2 yıl bulundum. Ve maalesef bu deplasman da berbat. Malatya kesinlikle düşmeli
Ayrıca rize ile sivas baya baya kardeş kulüp bilmem biliyor musunuz
resmi olmasa da alanya fener rize ve sivas kardeşliği de mide bulandıran bir gerçek
Bu listeden Paşaya da sırf diagne kazıkları için kılım

Dun 3. oluruz diyordu. Bugun 6. yapmis bizi.
Sivas'ta bulunan biri olarak şunu söyleyebilirim Sivas taraftarı fenere her yıl yattıklarını kabul etmiş vaziyette
3 yıldır statta 4 büyüklerin ve başakşehirin maçlarını izlerim Sivas hepsine aslan kesilir fenere gelince süt dökmüş kediye döner.
Malatya deplasmanımızda da son 2 yıl bulundum. Ve maalesef bu deplasman da berbat. Malatya kesinlikle düşmeli
Ayrıca rize ile sivas baya baya kardeş kulüp bilmem biliyor musunuz
resmi olmasa da alanya fener rize ve sivas kardeşliği de mide bulandıran bir gerçek
Bu listeden Paşaya da sırf diagne kazıkları için kılım
Sivas son yillarda feneri iyi marizliyor simdi dogruya dogru lakin ekibimize de acimiyor.

Gençlerbirliği bugün kazanamazsa o bile potaya girebilir.
Kalan 2 maçı beşiktaş ve sivas ile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt