- 20 Haziran 2011
- 60.935
- 69.338
- 4.758
Beni koseye sıkıstiran 1 sualOzeldeki sualimi yanitla !!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beni koseye sıkıstiran 1 sualOzeldeki sualimi yanitla !!
Sivas'ta bulunan biri olarak şunu söyleyebilirim Sivas taraftarı fenere her yıl yattıklarını kabul etmiş vaziyetteRize'de hemfikiriz. 5 tane daha varmis. Toplamda 6.
Antep (Fener'e surekli yenilen bir sehir. Eskisi de boyleydi yeni takimi da boyle)
Malatya (3 lig macinda da disarda yenemedik. Bunlarin baskani da bir uyuz. Bizi yendikten sonra skorbordda 6-0 mi ne yazmislardi.)
Pasa (Fener'e surekli yatan 1 takim daha. Daha bu sene yeni yendiler. Ondan once 11-12'de yenmislerdi en son. Bugunku pushtluklarini da kiniyorum)
Alanya ( Hasan Cavusoglu fenerli. Akbaba'da kazik soktular. Pis fbli Erol da mevcut. Burada da surekli yenilmeye basladik)
Sivas (Zorlandigimiz 1 Anadolu lokasyonu daha. Mecnun hala duruyor)
Konya'nin deplasmani digerlerine gore rahat bayagi dusmesini istemem.
Sivas son yillarda feneri iyi marizliyor simdi dogruya dogru lakin ekibimize de acimiyor.Sivas'ta bulunan biri olarak şunu söyleyebilirim Sivas taraftarı fenere her yıl yattıklarını kabul etmiş vaziyette
3 yıldır statta 4 büyüklerin ve başakşehirin maçlarını izlerim Sivas hepsine aslan kesilir fenere gelince süt dökmüş kediye döner.
Malatya deplasmanımızda da son 2 yıl bulundum. Ve maalesef bu deplasman da berbat. Malatya kesinlikle düşmeli
Ayrıca rize ile sivas baya baya kardeş kulüp bilmem biliyor musunuz
resmi olmasa da alanya fener rize ve sivas kardeşliği de mide bulandıran bir gerçek
Bu listeden Paşaya da sırf diagne kazıkları için kılım
Sadece bu yıl. O da bulundukları sıralama nedeniyleDun 3. oluruz diyordu. Bugun 6. yapmis bizi.
Sivas son yillarda feneri iyi marizliyor simdi dogruya dogru lakin ekibimize de acimiyor.
Gençlerbirliği bugün kazanamazsa o bile potaya girebilir.
Kalan 2 maçı beşiktaş ve sivas ile
hiçbirini desteklemiyorum yav öylesine bilgigöztepeyi mi destekliyoruz o halde
göztepe kazansın o zaman. gb hem aşağıya şaapsın hem bjk maçına fln asılırlarhiçbirini desteklemiyorum yav öylesine bilgi
Doğru. Ama bana rize düşmesin diye aşağı taraf karışsın istiyormuşsun gibime geldigöztepe kazansın o zaman. gb hem aşağıya şaapsın hem bjk maçına fln asılırlar

İddiaları da yok zaten . Kesin gevşek gevşek oynuyorlardırGozt kalecisi guldurdu 0-1
Atinc da fena goxukmuyor dusunulebilir
Gozt kalecisi guldurdu 0-1
Atinc da fena goxukmuyor dusunulebilir
Alpaslan Oztruck hk ne düşünüyorsun reis
Leader bi topcu teknigi fln da fena degil o yuzden karsit olmadigim 1 isim
İddiaları da yok zaten . Kesin gevşek gevşek oynuyorlardır
Tespitlerin beni sevindirmekteWALLa kotu degiller heis sadece arada garip paslar deniyorlar