Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 37.972
- 10.799
- 2.838
haftaya bunları da yenemezsek subeyı kapatalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beşiktaş'ta; Adem Ljajic, Burak Yılmaz, Umut Nayir, Atiba, Dorukhan ve Boateng, Yeni Malatyaspor maçı kadrosuna alınmadı.
Normalde ceza gerektiren bir durum yok ama eger uyeler bundan dolayi rahatsiz olur ve seni raporlarsa , gunah bizden giderIsimlerle oynamak ceza aldiriyormu alper abi, yoksa basliyacam ondan sordum bos bosuna ceza yemeyek.
Sana aldırıyor.Isimlerle oynamak ceza aldiriyormu alper abi, yoksa basliyacam ondan sordum bos bosuna ceza yemeyek.
Beni bu aralar niye gulduruyosun ?Sana aldırıyor.
antalyadan hic kimse böyle bir cikis beklemiyordu. hele tamer tuna gibi kapasitesi sorgulanan bir adam cok iyi top oynatiyor bu aralarAlanya içlerinden geçer ms2 banko
Ekli dosyayı görüntüle 85313
kayseri antep macinda antepli kenan hizini alamayip tribunlere dogru yol alirken bir ucunda saglik mensubu diger ucunda polis memuru olan 4 kisilik bench'e dogru yol aldi (saglikci - bosluk 1 - bosluk 2 - polis). hizla benche dogru yaklasan kenan benchin arkasindaki duvara ellerini koyarak hizini kestikten sonra bosluk 2ye oturdu. fakat bosluk 2de polis memurunun icmek icin koydugu SU sisesinin (sise degil de bardak gibi olanlardan) oldugunu bilmiyordu. o hizla oraya oturan kenan su bardaginin patlamasinin ve polis memurunun pantlonunun su icinde kalmasina vesile oldu. daha sonra oyuna dondu ve o esnada polis memuru islanan pantlonunu kurutmaya calismaktaydi.